Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55399460    
Honlapkeszites

Fidesz sajtóközlemény - Elmaradt közgyûlés után

A mai rendkívüli közgyûlés határozatképtelensége talán rádöbbentette Marton Istvánt arra, hogy egyeztetések nélkül, csak a saját furcsa elképzeléseit figyelembe véve nem érdemes összehívni a testületi ülést.
Különösen úgy nem, hogy holnap után csütörtökön, a munkatervnek megfelelõen soros közgyûlést kellene tartani.
Nincs arra a felelõtlen, a képviselõk szándékát semmibe vevõ magatartásra egyetlen épkézláb magyarázat sem, hogy miért nem az elõre, már az év elején meghatározott idõpontban kell megtartani a testületi ülést. Mi indokolja a két nappal korábbi összehívást.


Egyszerûen értehetetlen az a polgármesteri szándék, hogy még véletlenül se akkor ülhessen össze a testület, amikor biztosan mindenki jelen tud lenni. Nincs üldözési mániája senkinek ez ügyben, de a szándékosság nem zárható ki. Marton István pontosan tudta, hogy Bene Csaba érettségi bizottsági elnökként elfoglalt, biztosan tudta, hogy a szabadságot csütörtökre vették ki a munkahellyel rendelkezõ képviselõk, biztosan tudta, hogy akinek vizsgakötelezettsége van, az jó elõre a csütörtöki napra tette magát szabaddá, de sorolhatnám tovább azokat a szempontokat, ami miatt ma nem lehetett határozatképes a közgyûlés.
A pályázati lehetõségek határidejének hangsúlyozása mögött mi a valóság, azt pontosan tudjuk. Hatásvadászat, semmi más. Pénteken világosodik meg valaki, és akkor jön rá, hogy azonnal kedden határidõmúlást szenved egy ügy? Ezt csak az hiszi már el Marton Istvánnak, aki soha nem ismerte közelebbrõl.
Ki itt a felelõtlen kárt okozó? Az, aki nem hajlandó a testület többségével együtt dolgozni. Az, aki nem hajlandó a város érdekében a személyes manipulációin túllépni. Õt úgy hívják, hogy Marton István polgármester.
Fidesz frakció2010-06-22 15:42:51


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül