Ma 2023. 9 24.
Gellért, Gerda, Mercédesz napja van.
Látogatók száma : 55976281    
Honlapkeszites

Csóstock negyedszerre

A kanizsai rock-rajongók legnagyobb örömére negyedik alkalommal rendezik meg a Csóstock három napos rendezvényét a Csónakázó-tónál, amelyen már nem csak amatõr zenekarok, hanem profi bandák is fellépnek.

Június 24-25-26-án nem a horgászoké lesz a terep a Csótón, hanem azé a harminchárom zenekaré, akik bemutathatják tudásukat a város nagyérdemûje elõtt. A rendezvényt a Ka-Rock alapítvány szervezi, elsõsorban azzal a céllal, hogy lehetõséget biztosítson a helyi amatõr bandáknak a bemutatkozásra. Macsek Sándor, az alapítvány gazdasági vezetõje elmondta, hogy idén tizenkilenc településrõl érkeznek zenészek városunkba, közöttük két szlovákiai együttes, a besztercebányai Brainscan illetve a pozsonyi Mandragora, de jönnek Erdélybõl és Horvátországból is csapatok. Kilóg az amatõrök sorából az Auróra, hiszen zenéjükkel már régóta színesítik a hazai punk-palettát, de nem számítanak kezdõknek a Don Gatto és a Hungarica tagjai sem. Természetesen fellép az a kilenc formáció is, akik a Ka-Rock alapítvány tagjai, közöttük a Mélypont együttes, akik a pénteki napon tartják búcsúkoncertjüket.
A koncerteken kívül egyéb szórakozási lehetõségek közül is választhatnak a fesztiválozók, lesz léggitár- és ügyességi verseny és sátorozási lehetõség.
Z.A.
2010-06-15 07:43:04


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül