Ma 2023. 6 9.
Félix, Előd, Annamária napja van.
Látogatók száma : 55408131    
Honlapkeszites

Június 5-én és 6-án folytatódik a Sárkányhajó verseny!

Csütörtökön újra városunkba érkeznek a sárkányhajók, hogy birtokukba vegyék a Csónakázó-tavat. Csütörtök és péntek délután 17 órától, szombaton pedig 9:30-tól 12 óráig újra a gyakorlásé lesz a fõszerep, a csapatok elõzetes bejelentkezés után a dobos adata ütemre újra szelhetik a habokat. Szombaton a kora délutáni órákban pedig folytatódik a 3 hete a vihar miatt félbeszakadt verseny. Ezen a napon a fegyveres erõk futama, valamint az elmaradt selejtezõk kerülnek megrendezésre, majd vasárnap a remény- és középfutamokkal, elõdöntõkkel és döntõkkel folytatódik a verseny. Ekkor már az is kiderül, hogy melyik három cég és három különbözõ település jut tovább az augusztusi, szegedi amatõr világbajnokságra.


A rendezvény érdekessége, hogy két világbajnok kenus is ellátogat városunkba, szombaton Wichmann Tamás (9-szeres világbajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes), vasárnap pedig a paksiakkal Kozmann György (olimpiai bronzérmes, világbajnok) érkezik, hogy bíztassa a résztvevõ csapatokat.

Természetesen a verseny mellett, most is készülünk kísérõprogramokkal:

Június 5. szombat

11:00 „Miénk a színpad!”- amatõr fellépõk szárnypróbálgatásai
18:00 Solymi Konga Show
18:45 Iskolai csapatok eredményhirdetése
19:00 Elisheba hastánc bemutató
19:30 Bogdán Norbert (gitár, ének)
20:00 Koncert
21:00 Vízikarnevál és Il Silentio

Június 6. vasárnap

10:00 Színpadi programok, gólyalábasok fellépése
18:30 Felnõtt csapatok eredményhirdetése

Kísérõprogramok mindkét nap várják a kicsiket és a nagyokat is:
Mászófal, ugrálóvár, íjászok, lovaglás, ételudvar, kirakodóvásár

A parkolási gondok elkerülése miatt, kérünk mindenkit, hogy gyalogosan vagy kerékpárral érkezzen a rendezvényre, parkolóhelyeket csak korlátozott számban tudunk biztosítani.
A részletes program és pontos futambeosztások, valamint a friss információk folyamatosan olvashatók a honlapunkon: http://kanizsasarkany.gportal.hu

Bízunk benne, hogy ezen a hétvégén az idõjárás is kegyeibe fogadja a rendezvényt és igazán kellemes kikapcsolódást tudunk nyújtani mindenkinek, aki kilátogat a tópartra.
Sárkányra fel!


A Szervezõk


A Szervezõk a programváltoztatás jogát fenntartják!
 2010-06-01 16:08:09


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül