Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55350305    
Honlapkeszites

Arany minõsítést kapott a Tûzmadár Mozgásszín

A Hevesi Sándor Mûvelõdési Központ mozgásmûvészeti csoportja, a Tûzmadár Mozgásszín hatodik éve képviseli Nagykanizsán a dramatikus moderntáncot, kiváló eredményeivel már a szakma elismerését is kivívta.

Május 2-án a zalaszentgróti VI. Moderntánc-és Mozgásfesztiválon elsõ helyezést értek el mozdulatmûvész kategóriában az Apropó barokk! címû koreográfiával, második helyen moderntánc kategóriában Balogh Brigitta Remény címû koreográfiával, harmadik helyen pedig táncszínház kategóriában Neubauer Nóra A tánc és én címet viselõ elõadással ért el eredményt. A csoport a sümegi II. Dunántúli Táncversenyen május 22-én elsõ helyen végzett, valamint Arany minõsítést kapott táncszínház kategóriában Tánctörténet címû produkciójáért, ezen kívül Legjobb koreográfus díjjal jutalmazták Hikádi Mariann mûvészeti oktatót.


A Tûzmadár Mozgásszín csapatában a gyerekek tanulhatnak akrobatikát, klasszikus balettet, néptáncot és drámajátékot is a moderntáncon kívül, és olyan kiváló oktatók segítségével fejleszthetik képességeiket, mint Trombitás Mónika, Metzger Márta, Kócza Attila és Delyné Csere Andrea.
Legközelebb június 24-én, a Mûvészetek Házában tekinthetik meg az érdeklõdõk a Tûzmadár Mozgásszín tánctörténeti elõadását.
Z.A.2010-06-01 09:23:28


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül