Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55314869    
Honlapkeszites

Óriási plakát Nagykanizsán

Nem csak a plakát, de a rajta olvasható szöveg is óriási. Marton István polgármesterrõl fekete alapon fehér betûkkel az olvasható, hogy „semmi közünk hozzá”.
Jó adag humor és bátorság kellett az ötlet megvalósításához, ugyanis nem lehetett elõre tudni, hogy ki lesz sértõdöttebb: Marton István, vagy a szocialisták. Kinek lesz kellemetlenebb a másikhoz tartozás, ki fog pert fontolgatni azért, mert összetartozóknak hiszik õket.


A nagykanizsai önkormányzatban dolgozó FIDESZ-KDNP frakció tagjainak tömör véleménye az említett elutasító megfogalmazás. Biztosan jó okuk van rá, hogy egy ilyen hatalmas felületen tegyék közzé azt a tényt, hogy a polgármester nem hozzájuk tartozik.
Marton István azt mondja, hogy õ nem pártokhoz köthetõ polgármester, de amikor a FIDESZ fényében lehetett sütkéreznie, akkor ezt melldöngetve tette, amíg tehette.
Ha az igaz lenne, hogy egyik párt sem érdekli, akkor 2006-ban függetlenként indult volna, és a futottak még kategóriájában végzett volna a választásokon.
Ha az igaz lenne, hogy egyik párt sem érdekli, akkor nem törte-zúzta volna magát annak érdekében, hogy támogassa a most már legnagyobbra nõtt pártot azért, hogy országgyûlési képviselõ lehessen. A levelek írogatása és a telefonok sokasága csak addig látszott eredményesnek ez ügyben, amíg személyesen meg nem ismerték.
Bemutatkozott Nagykanizsán, Budapesten és minden olyan helyen, ahol ezt megtehette. A megismerése után vált mindenki számára világossá, hogy ki is Marton István.
Ezen a választáson hatalmasat bukott, pedig nem is volt jelölt. Egyrészt azért, mert szóba sem került a neve, másrészt azért, mert az a személy nyert simán az elsõ fordulóban, akit ki akart csinálni politikailag. Szerintem ma is ez az egyik dédelgetett álma. Az indokát józanésszel én nem igyekszem megérteni.
Nem nagy csoda, hogy mindenkinek elege van belõle. A nyilatkozatok alapján mára már látható, hogy nyûgös a vele való közösködés.
Most majd a civilek jönnek a sorban, a hírek szerint jó eséllyel szédíti õket. Lesz itt Kanizsáért együtt elõre, szemét pártok, és hasonló demagóg szövegbõl bõven. Ja, a leglényegesebbet majdnem elfelejtettem. Mindenkinek azt híreszteli, hogy még nyolc évig trónol a polgármesteri székben, mert csak õ nyerhet 2010-ben, rajta kívül mindenki amatõr és alkalmatlan.
Én meg erre azt mondom, hogy ha a hideg falhoz ér majd a segge, akkor föl fog ébredni.
www.bakkker.hu
 2010-05-10 07:46:38


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül