Ma 2023. 6 9.
Félix, Előd, Annamária napja van.
Látogatók száma : 55408325    
Honlapkeszites

Dili - hobby - party bolt a Plázában

Új helyen, kibõvült árukészlettel várja régi és új vendégeit a Dekor Kuckó. A Kanizsa Plazában (szemben az Alexandra könyvesbolttal), az eddiginél nagyobb területen, 51 négyzetméteren sok-sok újítással és nagy-nagy szeretettel fogad Zombori Katalin mindenkit, akinek segítségre van szüksége otthona vagy üzlete dekorálásához, esküvõi vagy ballagási terme kicsinosításához, vagy csak egyszerûen nincs ötlete, mit ajándékozzon szeretteinek.

Közel öt éve, hogy megnyitotta kis boltját a Magyar utca elején, s ahogy bõvült árukészlete, úgy bizonyult egyre kisebbnek a hely. A különféle színû és formájú lufik és a dekorációs kellékek mellé szépen lassan besorjáztak az ajándéktárgyak, a hobby termékek, a tortadekorációk és a party kellékek – éppen mit kerestek nála a vevõk. Tevékenységi köre is fokozatosan bõvült, a különbözõ családi és céges rendezvényeken megjelenõ „lufisból” dekorációs szakemberré vált: már nem csak lufis díszítést vállal (lufiszobrokkal, héliumos luficsokrokkal) – persze ez a fõ profilja –, hanem saját készítésû asztal- és székszoknyáival bolondítja meg az ünnepségeket, asztaldíszeket kreál, dekoranyagokkal „varázsol”. Díszcsomagolásai egyedülállóak a környéken, egyedi és különleges megoldásokkal rukkol elõ minden egyes alkalommal, s mivel „lufis”, hát lufiba töltve is kérhetik az ajándékozók a meglepetéseket. Többször volt már rá példa, hogy gyerekzsúrokon bohócként hajtogatta a színes lufikat, s a gyerkõcök legnagyobb örömére még bûvészkedett is.


Régóta kacérkodik õ is a manapság oly divatos kreatív hobby mindenféle válfajával, s úgy gondolta, érdemes lenne a boltba is bevinni, úgynevezett „Csináld magad!” mozgalom vagy tanfolyam keretei között, s azon dolgozik, hogy a terv hamarosan valósággá váljon.
További képeket a http://www.dekorkucko.hu honlapon találnak Katalin eddigi munkáiról. (X)
 2010-05-03 10:19:41


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül