Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55314964    
Honlapkeszites

Nagykanizsán történelmi sikert ért el a Fidesz-KDNP pártszövetség

Április 25-én lezárult egy korszak. Egy olyan korszak, amelyik Magyarországot gödörbe süllyesztette – ezzel a gondolattal kezdte sajtótájékoztatóját Cseresnyés Péter országgyûlési képviselõ, melyben megköszönte mindazok bizalmát, akik április 11-én elmentek szavazni és a pártszövetségükre, valamint õrá adták le a voksukat.

– Az emberek úgy döntöttek –hangsúlyozta az országgyûlési képviselõ, hogy az alkalmatlan kormányzat és emberei helyett az ország vezetésére alkalmas Fidesz-KDNP pártszövetséget bízzák meg az ország vezetésével. A siker elsöprõ volt, ebbõl is látszik mekkora az igény a változásra, a változtatásra. Az emberek fejlõdést, egzisztenciális- és közbiztonságot szeretnének, s nem arról akarnak nap, mint nap hírt hallani, melyik pártmegbízott, vazallus mennyire felelõtlenül, vagy szándékosan felelõtlenül kezelte a közpénzt. Változás kell, új korszakra, új erkölcsi hozzáállásra, új gondolkozásmódra van szükség mind a gazdaságban, mind mindennapjainkban.


Ahhoz, hogy a változás megtörténhessen, a választással a magyar emberek felhatalmazást adtak pátszövetségünknek. Itt Nagykanizsán is olyan mértékû volt az igény a változásra, hogy második fordulóra nem volt szükség, hiszen köztem és a második helyezett jelölt között közel 8000 szavazatnyi különbség volt, ennyivel kaptam többet.
A szavazóknak adott köszönetnyilvánítás után külön kell köszönetet mondanom azoknak, akik az elmúlt nyolc évben és most ebben a pár hónapban, a kampány során idejüket, energiájukat nem kímélve segítettek a siker érdekében. Munkájukat, kitartásukat köszönöm!
Nagy munka vár ránk –folytatta Cseresnyés Péter, hiszen egy térdre rogyott országot kell újra talpra állítani. Ez a parlamentben, és itt Nagykanizsán is kemény munkát kíván. Én ezt fogom tenni. Kérek mindenkit, hogy ebben a munkában segítsen, hisz ötletekkel, információkkal sokat tehet hozzá mindenki a kilábaláshoz, az eljövendõ fejlõdéshez!
A munkáról így fogalmazott a képviselõ: Nagykanizsán elsõ és legfontosabb a munkahelyek megtartása helyi vállalkozások segítségével, és újabb munkahelyteremtõ beruházások idehozatala. Ezt segíteni fogják a kormányzati elképzelések. Április 7-én városunkban járt Matolcsi György, az elsõ polgári kormány gazdasági minisztere, aki a következõ idõszak gazdaságpolitikai elképzeléseirõl beszél, ezen kívül ígéretet tett arra, hogy a munkahelyteremtés, a magyar kis- és közepes vállalkozások támogatása kiemelt fontosságú lesz az elkövetkezõ idõszakban. Elõadása során megemlítette, hogy Kanizsa kiemelt figyelmet kap, hisz a térség egyik legjobb adottságaival rendelkezõ városa, amelynek gazdasági, földrajzi, infrastrukturális potenciálját ki kell használni. Ezért Nagykanizsa és térsége fejlesztéséért és fejlõdéséért mindent meg fog tenni az elkövetkezõ idõben, mindenkivel összefogva, aki ezt a munkát segíteni, támogatni akarja.
Cseresnyés Péter a többi nagykanizsai országgyûlési képviselõvel történõ együttmûködésrõl újságírói kérdésre válaszolva elmondta, nem akar különbséget tenni emberek és emberek, képviselõk és képviselõk között. Amikor azt mondta, hogy várja mindenki segítségét, nemcsak azokra értette, akik velük szimpatizálnak, és április 11-én nem rá, vagy a Fideszre adták le a szavazatukat, mert a cél közös: az, hogy Nagykanizsa és az ország is kilábaljon ebbõl a mély gödörbõl. A kezdeményezés részérõl már a korábbi években megtörtént. Ha szükség lesz rá, kezdeményezni fogja a találkozót. Nemcsak a látszatnak próbálnak megfelelni, ha értékelhetõ eredményt hozhat más pártok kezdeményezése, mindenkivel hajlandók együtt dolgozni.
B.E.2010-04-29 12:11:59


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül