Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55415388    
Honlapkeszites

Kanizsai képzõ- és iparmûvészek kiállítása

A Város Napján a hagyományoknak megfelelõen kanizsai képzõ- és iparmûvészek legújabb alkotásaiból nyílt kiállítás a HSMK Õsze András Galériájában.

Az alkotókat és a tárlatlátogatókat Nagykanizsa Város Vegyeskarának mûsora után Marton István polgármester köszöntötte, és a városvezetése nevében a kiállító mûvészeknek további sikereket kívánt. A kiállítást Lehota M. János esztéta nyitotta meg. Méltán lehetünk büszkék képzõmûvészeinkre – hangsúlyozta. A sokszínûséget hozták el Nagykanizsára, a Város Napjára. A világ szépségét megjelenítõ mûveikben megmutatták, egy közösség erõs és sokszínû, és ezáltal hihetetlen energiákat, mélységeket tud a felszínre emelni. Ez az ünnepe Nagykanizsának, becsüljük meg!


A május 14-ig látogatható tárlat kiállítói: Ambrus Márta, Bekõ Veronika, Csávás Csaba, Földvári Zsuzsanna, Horváth Györgyi, Járási Ildikó, Kassainé Szarjas Gertrúd, Kotnyek István, Kovács Lilian, Kustár Zsuzsa, Ludvig Dániel, Ludvig Zoltán, Melega István, Orosz Gergely, Rákhely Zsófia, R. Fürtös Ilona Munkácsy-Díjas textilmûvész, Röszler Mária, Stamler Lajos, Szekeres Emil, Tarcsay Béla és Vercz Szilvia.
B.E.2010-04-27 12:30:05


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül