Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55388460    
Honlapkeszites

Város Napja 2010. - Legendák nyomában

Sajtótájékoztatót tartottak április

8-án, csütörtökön Marton István polgármester és a szervezõ cég képviselõi az április 23-24-én megrendezésre kerülõ Város Napi programokról.

A szervezõk a Legendák nyomában alcímet adták a programnak, az elsõ nap a közelebbi múltról, a ’70-es évekrõl fog szólni, a második a középkorba repíti vissza a polgárokat. Helyi elõadók és országosan ismert sztárok szórakoztatják majd a közönséget, a teljesség igénye nélkül említsük meg Oláh Ibolyát és Tabáni Istvánt, akik mindketten televíziós tehetségkutató versenynek köszönhetik hírnevüket. A Tom Stormy Trió (rockabilly) a remények szerint megmozgatja kicsit a közönséget. Szombaton a népzenére helyezõdik a hangsúly, ismét városunkban élvezhetjük Ferenczi György és a Rackajam, valamint a Ghymes elõadását.


Különbözõ kézmûves, kreatív és szabadidõs programok kísérik az Erzsébet téri színpadi mûsorokat. Minden korosztály megtalálhatja magának azt a programot, mely kikapcsolódást nyújthat számára ezen a hétvégén. A kicsiknek lesz játszóház, játszótér, kézmûves foglalkozások, az idõsebbeknek ingyenes sminktanácsadással kedveskednek, a még idõsebbek pedig ingyenes hallásvizsgálaton vehetnek részt.
A két nap folyamán az Erzsébet téren kívül is lesz program: a HSMK ad otthont az ovisok zenés mûsorának, a Ficánkolónak, a futni vágyók országúti futóversenyen mérettethetik meg magukat, s ha már megmérettetésrõl van szó, a Cserháti SZKI tornacsarnokában kerül megrendezésre az V. Sáfár Kupa, a belvárosban a Thúry György Vitézi Torna, a plázában pedig a Nyugat-Dunántúl – Dél-Dunántúl felnõtt válogatott ökölvívó mérkõzés.
A Város Napja alkalmával hirdetik ki Kanizsa Hét Csodáját is, pénteken, közvetlenül a polgármesteri köszöntõ után.

A részletes programot a www.nagykanizsavarosnapja.hu weboldalon olvashatják.

S.E.2010-04-08 12:12:26


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül