Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353344    
Honlapkeszites

Jelöltek: Dr. Fodor Csaba, MSZP

Dr. Fodor Csaba vagyok 1959. június 1-én születtem Letenyén, szüleim közül már csak édesanyám él, Bázakerettyén.

Általános iskola elvégzését követõen a Landler Jenõ Gimnáziumban érettségiztem. A gimnáziumot követõen autóvillamossági mûszerész szakmát tanultam, Zalaegerszegen és Nagykanizsán az AFIT szervizben, majd Bázakerettyén az ottani olajipari üzem autószerelõ mûhelyében 1985. õszéig dolgoztam a szakmámban. Közben 1980-ban házasságot kötöttem, és e házasságból születtek lányaim, akik már felnõttek, és tõlünk külön élnek. A családunkban rendkívül erõs a családi kötelék, így nem volt könnyû megélni az elszakadást. A Pécsi Jogtudományi Egyetem, Állam és Jogtudományi Kar levelezõ tagozatán végeztem el az egyetemet, majd jogi szakvizsgát tettem. A Kõolaj- és Földgázbányászati Vállalatnál (és jogutódjánál a MOL Nyrt.-nél) dolgoztam elõadóként, vezetõ jogtanácsosként, és 1998. évtõl ügyvédként.


A megalakulásakor léptem be a Magyar Szocialista Pártba, mert akkor is úgy gondoltam, és e meggyõzõdésem nem változott, hogy a baloldali értékrendet ez a párt tudja képviselni, és szolgálni a polgárok, és nemzetünk javát.
Tizenhat éve Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzatában képviselõként dolgozom. Több gazdasági társaság vezetõ tisztségviselõje, vagy felügyelõ bizottságának tagja/elnöke voltam, illetve vagyok.

Kedves (Baloldali )
Választópolgárok!

Az ajánlás mellé fûzött bátorító megjegyzéseik adnak erõt, és tesznek elszánttá. Meg kell tartani Nagykanizsa Megyei Jogú Várost és vidékét a baloldal zalai bástyájának!
Azok szavazataira is számítok, akikhez nem tudtunk elmenni a kopogtatócéduláért, de akik mindig – a jobboldali rágalmak és csúztatások ellenére is – az MSZP jelöltjére szavaztak, a baloldalt választották. Akik tudják és értékelik a tényeket, hogy sokat fejlõdött 8 év alatt hazánk, s benne lakóhelyünk Nagykanizsa és környéke, melyet elõtte 4 évig a fideszes bosszú büntetett. Sokat változott az emberek élete, a jelenlegi nehéz körülmények ellenére is. Számítok azok szavazataira, akik nem felejtették el, hogy a nemzet felemelkedése érdekében tett reformlépéseink nagy részét a „kordonbontó” fideszesek gáncsolták el. Elismerésem azoké, akik kitartanak mellettünk, pedig a világválság kezelésének nehézségeibõl nekik ugyanúgy kijutott mint azoknak, akik ma azért gyalázzák a szocialistákat, mert kemény lépéseket mertek megtenni Magyarország megmentése céljából. Köszönöm hogy kitartottak a szocialista elvek és értékek mellet, bíznak az MSZP-ben.

Kedves Barátaim!
Támogatóim!

Április 11-e a Költészet Napja! Nem az igazság napja, nem a forradalom napja, csak a 2010. évi országgyûlési választás elsõ fordulójának napja. Maradjon is ez a nap József Attila születésnapja, a Költészet Napja. Ahhoz, hogy az maradhasson, minden baloldali szavazónak el kell jönni szavazni:
"Szállj költemény, szólj költemény / mindenkihez külön-külön, / hogy élünk ám és van remény,- / van idõ,csípjük csak fülön"… (József Attila )2010-04-02 10:45:31


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül