Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55400436    
Honlapkeszites

Jelöltek: Cseresnyés Péter, Fidesz-KDNP

1960. január 9-én született Zalaegerszegen. Nõs, felesége kozmetikus. Egy gyermekük született. Végzettsége: Szombathelyi Tanárképzõ Fõiskola, történelem-könyvtár szak.

Munkahelyek:
Hevesi Sándor Általános Iskola, tanár, ezt követõen vállalkozó. Nationale-Nederlanden Magyarországi Biztosító Részvénytársaság, üzletkötõ, csoportvezetõ. Fundamenta Lakás-Takarékpénztár Rt., regionális vezetõ, Westel 900 Rt. nagykanizsai irodavezetõ, Fair-OPT Bt. ügyvivõ, Murányi Kereskedõház nagykanizsai áruházvezetõ.


Elszámoltatás, ésszerûbb adórendszer, emberhez méltó egészségügy, több rendõr.

A városnak felelõsen gondolkodó, határozott, egységes és együttmûködõ kormányra, parlamentre és városvezetésre lesz szüksége az elkövetkezõ években.
Amennyiben 2010 májusában FIDESZ-KDNP kormány alakulhat, úgy végre elkezdõdhet egy nemzeti érdekeket szem elõtt tartó kormányprogram megalkotása és végrehajtása. A Fidesz-KDNP kormány munkáját jelentõs mértékben támogatná, ha minél nagyobb számú, ezáltal minél erõsebb kormánypárti frakció állna fel. Nagykanizsa városát is nagyban segítené, ha országgyûlési képviselõje ebbõl a pártból kerülne ki.
Amennyiben a választókerület polgárai támogatásukról biztosítanak, akkor a Parlamentben – országgyûlési képviselõként – az alábbi célokért fogok küzdeni:
Olyan kormányt fogok támogatni, amely elszámoltatja azokat a döntéshozókat és kiszolgálóikat, akik törvénytelen eszközöket alkalmazva, hatalmukkal visszaélve gazdasági és morális romlásba süllyesztették országunkat.
Támogatni fogom – ha kell, kezdeményezõként lépek fel annak érdekében –, hogy ésszerûsítsük az adórendszert, ezzel is segítve a kis- és középvállalkozásokat új munkahelyek teremtésében. Ugyancsak mindent megteszek majd azért, hogy a kis- és középvállalkozási szektor minél jelentõsebb, és nem csak papíron létezõ támogatást kapjon – helyi szinten is – a válságból történõ kilábalás érdekében.
A leendõ kormányzattal együttmûködve mindent megteszek azért, hogy a GE által bejelentett létszámleépítés során elbocsátottak – új, munkahelyteremtõ beruházások eredményeképpen – rövid idõn belül munkát találjanak maguknak.
Vállalom, hogy szavazatommal segítek minden olyan kezdeményezést, amely lehetõvé teszi, hogy a magyar egészségügyi intézményekben végre emberhez méltó körülmények uralkodjanak, és ez a szolgáltatás elérhetõ legyen minden nagykanizsai és Nagykanizsa vonzáskörzetében élõ polgár számára.
Fel fogom emelni a szavam a rendõrség megerõsítése érdekében. Legyen végre rend! Több rendõr kell az utcákra – fõként a város peremkerületeiben és a falvakban –, hogy a becsületesen dolgozó emberek biztonságban tudják családjukat és anyagi javaikat.
Mindent megteszek annak érdekében, hogy városunk a közlekedési lehetõségek továbbfejlesztésével még vonzóbbá váljon a befektetõk számára, és Nagykanizsa jó adottságait – sokévnyi helyben járás után – végre kihasználjuk.
Mindannyian érezzük: itt az idõ, hogy rendet tegyünk hazánkban és szûkebb pátriánkban, Nagykanizsán!2010-04-02 10:43:04


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül