Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55400107    
Honlapkeszites

„Nekünk van programunk, nekünk vannak elképzeléseink!”

Ezzel a mondattal kezdte Baracskai József, a Magyar Szocialista Párt Zala megyei elnöke dr. Fodor Csaba önkormányzati képviselõvel, a párt országgyûlési képviselõjelöltjével közös sajtótájékoztatóját.

A program, melyet emlegetett, szombaton látott napvilágot a párt kampánynyitó rendezvényén „A tisztánlátás kedvéért – ígéretek helyett beszéljenek a tények” címmel, ahol a miniszterelnök-jelölt, Mesterházy Attila is bemutatkozott. A kiadvány az elmúlt év fejlesztéseit, eredményeit taglalja, többek között szó esik a gyorsforgalmi úthálózatról és a nyugdíjrendszerrõl. Baracskai József hozzátette, majd Fodor Csaba is említette, hogy Nagykanizsa soha nem látott támogatást kapott ebben a nyolc évben, közel 18 milliárd forintot. Ez érinti az önkormányzati, de a magánúton – civil szervezetek, magáncégek, alapítványok által – beadott pályázatokat is. Városunk megkapta a területén lévõ laktanyákat, melyeken különbözõ fejlesztések, beruházások valósultak meg, létrejött az Ipari Park. 


– Megígértük annak idején a kampányban, megtettük. – mondta Fodor Csaba. – Megígértük, hogy elkészítjük az autópályát és el fog érni Budapesttõl az országhatárig, megtettük. Megígértük, hogy elkészülnek az elkerülõ utak, megtettük. Különös tekintettel Palinnál, mely csökkenti a városrész forgalmát, hamarosan átadásra kerül az út, talán még tavasszal. A 61-es út nagy része burkolat-megerõsítést kapott, most pedig épül a várost elkerülõ szakasza is.
Baracskai József hozzátette, az MSZP Zala Megyei Szövetségének egész területén, minden választókerületben rendben folyik az ajánlószelvények gyûjtése. Köszönetét fejezte ki a megye országgyûlési képviselõinek, személy szerint kiemelte Göndör Istvánt, aki legutóbbi nyilatkozatában kifejtette, hogy a 2010. évi országgyûlési választáson személy szerint is a Magyar Szocialista Pártot támogatja.
Kampányrendezvény2010-02-26 09:55:15


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül