Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320314    
Honlapkeszites

SAJTÓKÖZLEMÉNY - Jobbik

A Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyûlési képviselõjelöltjei Zala megyében a mai nappal az összes választókerületben leadták az indulásukhoz szükséges ajánlószelvényeiket. Ezzel történelmet írtak mind a választók, mind a jelöltjeink, hiszen hivatalosan Zala megyében a jobbikosoknak gyûlt össze elsõként valamennyi helyen a szükséges kopogtatócédula mennyiség. Támogatottságunkra jellemzõ, hogy a Jobbikon kívül még egy párt jelöltje sem regisztrált a megyében.


Köszönjük mindenkinek – választóinknak, aktivistáinknak, szimpatizánsainknak – azt a sok segítséget, amit az elmúlt hét során nyújtottak a munkánk során.

Az ajánlószelvényeket azóta is végeláthatatlan mennyiségben kapjuk tovább. Ígérjük, hogy azokat erkölcsi és törvényi okok miatt semmilyen más szervezetnek nem adjuk át. Nem célunk mások elõl elhalászni az ajánlószelvényeket, aktivistáink csak a hozzájuk eljuttatott kopogtatócédulákat továbbítják a jelölteknek. Mi a cédulagyûjtést jogszabályi elõírásnak fogjuk fel, nem egy mások ellen felhasználható fegyvernek.

Kérjük az ország sorsáért felelõsséget érzõ polgárainak további támogatását, mert a jövõ kimenetelét meghatározó igazi döntés a szavazófülkékben születik majd meg 2010. április 11-én. A ránk háruló felelõsség súlyát érezzük vállainkon, de megválasztásunk esetén letett eskünk szerint fogunk dolgozni nemzetünkért.

Szebb jövõt!

Zakó László

Jobbik Zala megyei választmány elnöke, Jobbik Zala megyei kampányfõnök, Zala megye 02. oevk. képviselõjelölt2010-02-19 09:05:21


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül