Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320122    
Honlapkeszites

MSZDP sajtótájékoztató felmondással

Kissé tán rendhagyó sajtótájékoztatót tartott Bogár Ferenc az MSZDP megyei elnöke, önkormányzati képviselõ a személyét és az helyi MSZDP-t érintõ hogyan-továbbról.

Elmondta: „Kezdetektõl fogva, mint a Magyarországi Szociáldemokrata Párt Zala megyei elnöke, az Európai Parlamenti választásokat követõen országos alelnöke és az MSZDP Országos Választási Bizottságának tagja, a baloldali erõk összefogásán munkálkodtam. Amikor ezt mondom akkor nemcsak a Magyar Szocialista Pártra és a Magyarországi Szociáldemokrata Pártra, hanem a Munkáspárt 2006-ra is gondolok. Meggyõzõdésem, hogy csak közös egyezségre jutva, tisztázó vitákban megtisztulva tudjuk helyreállítani a baloldal megtépázott hitelét, visszaszerezni a baloldali érzelmû emberek elvesztett bizalmát. Törekvéseimmel egyetértett Göndör István, városunk jelenlegi szocialista országgyûlési képviselõje is, így tudtam csak összeegyeztetni irodájának vezetését pártbeli munkámmal. Megértését, a baloldal egységének megteremtése érdekében nyújtott segítségét ezúton is köszönöm."


"Mostanra azonban a Magyar Szocialista Párt és a Magyarországi Szociáldemokrata Párt által 2007. decemberében aláírt Együttmûködési Megállapodás kiürült, a párbeszédre való törekvést fölváltotta az önös érdekek miatti szembenállás. Mára már nem a baloldal ügye, a dolgozó, napi megélhetéséért küzdõ kisemberekkel való törõdés lett a fontos hanem a megszerzett hatalom megtartása, a mindenáron való egyéni érvényesülés. Ebben a helyzetben válaszút elé kerültem. Lapuljak meg, és az állásom megtartása érdekében próbáljam meg túlélni a választásokat, vagy vezessem továbbra is azokat, akik eddig bíztak bennem. Választottam. Velük tartok! A mostani helyzetben ez viszont már összeegyeztethetetlen irodavezetõi munkámmal. Ezért sajtótájékoztatómat megelõzõen kértem Göndör István Úrtól, munkaviszonyom közös megegyezéssel történõ megszüntetését. Így, világos viszonyokat teremtve, tiszta lelkiismerettel folytathatom azt a munkát, amit elkezdtem, amiben hiszek.”
P.L.
 2010-02-02 12:01:18


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül