Ma 2021. 10 24.
Salamon, Antal napja van.
Látogatók száma : 51111463    
Honlapkeszites

OldMix és Takáts Tamás

Nem várt tömeggel találkozhatott, és fergeteges hangulatú koncertélményekkel térhetett haza az, aki szombat este ellátogatott a Medgyaszay Házba. Folytatódott ugyanis a Headbang Lábcsáb Afterparty, mely sorozat szervezését még a tavalyi évben kezdte el Pászti Jani és Szakács Gábor.

Az idei évtõl változtattak kicsit a programon, az országosan ismert hazai zenészeket mostantól kezdve kanizsai zenekar elõzi meg, a szervezõk így adva esélyt nekik a minél többszöri bemutatkozásra „hazai pályán”. Most is így történt ez, hiszen a Takáts Tamás Dirty Blues Band elõtt városunk jeles polgárai, az OldMix Kartell tagjai léptek színpadra, fokozva ezzel az est bluesos hangulatát.


Az idén 20 éves DBB hozott friss dalokat is, és nem fosztotta meg a közönséget a régi slágerektõl sem. Az 1990-ben alakult banda alapító tagja volt a tavaly novemberben – szintén e program keretein belül – nálunk koncertezõ Ferenczi Gyuri is. A jelenlegi felállást a szintén alapító Takáts Tamás (ének, gitár, szájharmonika) és Gál Gábor (gitár), valamint Mike Zsolt (dob) és Patyi Sándor (basszusgitár) alkotja.

Februárban Tóth János Rudolf és a Meeting Point a Hevesi Sándor Mûvelõdési Központban várja majd a blues-kedvelõ közönséget.

S.E.2010-01-30 19:26:05


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül