Ma 2022. 1 24.
Timót, Ferenc napja van.
Látogatók száma : 51725978    
Honlapkeszites

Megyei foci: vereség a rangadón

Vasárnap mintegy 500 nézõ elõtt rendezték meg a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság rangadóját, a Kaposi International Transport-Csács-NSE – UFC Nagykanizsa mérkõzést.

A kanizsaiak jó elõjelekkel várták a találkozót, hiszen hét meccsbõl hetet nyertek úgy, hogy a kapott góljaik száma is csupán kettõ volt a 25 szerzett mellett. Nos, a második nemesapátiak otthonában nem kezdtek rosszul a vendégek, Lõrincz Bence gólja megadta a találkozó alaphangját, s ha a nagykanizsaiak higgadtabbak, akár növelhették is volna elõnyüket.


A Csács-NSE aztán mind jobban erõre kapott és az igencsak agilis Marián Sluka a 36. percben egyenlített is. A második játékrészben a vendéglátók kezdtek jobban, majd amikor az UFC szõtte támadását, a 63. percben egy gyors kontra után ismét Sluka szerzett gólt, ezzel már az Apáti vezetett 2-1-re. Elõnyét Sebõk József játékos-edzõ legénysége ezt követõen már meg is tartotta, Gombos Zsolt csapata pedig szomorúan könyvelhette el elsõ vereségét az idényben, mely egyben azzal is járt, hogy az apátiak át is vették tõlük a vezetést a tabellán. (Képünkön a Lõrincz Bence fejes gólját megelõzõ pillanat. Fotó: Polgár László.)

A megyei elsõ osztály másik kanizsai együttese, a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE az elmúlt heti hévízi 8-0-s vereség után hazai környezetben 0-0-t játszott az FC Keszthely-Lazzarin Café gárdájával, de így is csak 15. a tabellán.

P.L.2017-10-02 10:30:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül