Ma 2023. 3 29.
Auguszta, Bertold napja van.
Látogatók száma : 54794862    
Honlapkeszites

A Magyar Fejlesztési Központ segíti a magyar pályázókat az uniós források megszerzésében pályázat, uniós forrás

A Magyar Fejlesztési Központ információkkal koordinálással, operatív munkával segíti a magyar pályázókat abban, hogy sikeresen szerepeljenek a Brüsszelbõl közvetlenül elnyerhetõ uniós források megszerzésében - hangsúlyozta Kiss Antal, a közvetlen közösségi forrásokkal kapcsolatos koordinációs feladatok ellátásáért felelõs miniszteri biztos.


Kiemelte: a Magyar Fejlesztési Központ magyar nyelven, témakörönként összegyûjtve teszi közzé a brüsszeli pályázati kiírásokat honlapján, a sikerességet mutatja az 1 millió oldalletöltés.     

Sokat számít, hogy magyarul is olvashatók a brüsszeli pályázatok, ezzel bátorságot adnak a pályázóknak a jelentkezéshez - tette hozzá.     

A jövõrõl szólva a miniszteri biztos kiemelte, hogy az Európai Unióban 2021-tõl új programozási idõszak következik, nagy valószínûséggel Magyarország az operatív programban kevesebb forrást kap, ugyanakkor a közvetlen források felhasználásában összegyûlõ tapasztalat hozzájárul majd a sikeres magyar részvételhez a közvetlen uniós források felhasználásában.

MTI - Kanizsa2017-09-28 10:45:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül