Ma 2023. 3 29.
Auguszta, Bertold napja van.
Látogatók száma : 54794850    
Honlapkeszites

Családi napot tartott a Csónakázó-tó mellett a református gyülekezet

Családi napot tartott a református közösség a Csótónál. A hagyományos programot évente kétszer, tanévnyitáskor és tanévzáráskor rendezi meg a gyülekezet.


A fiatalokat és hozzátartozóikat a délelõtti tanévnyitó istentisztelet után várták a Zöldtáborba. A programok közös ebéddel kezdõdtek. „Elég sok gyerek kezdett el járni kötelezõ hittanórára, így a családok is érintve vannak. S aztán ha mindenki ott van a templomban, akkor jó, ha egy ilyen gulyással, egytálétellel tudjuk fogadni a családokat az istentisztelet után” – tudtuk meg Hella Ferenc református lelkipásztortól.

Séta, sportolás, játékok és vetélkedõk követték az ebédet. Lazítani és ismerkedni egyaránt lehetett. „Én nagyon szeretem ezeket az alkalmakat, mert ilyenkor összegyûlhetünk együtt, így az egész gyülekezet. Nagyon szeretem ezeket a programokat, amik itt vannak” – mondta Lukács Anna. Volt, aki Letenyérõl érkezett a családi rendezvényre. „Azt szeretem, hogy az olyan barátaim, akik itt laknak, például Anna vagy Kinga, velük is találkozhatok, zenélhetek, ebédelhetek meg játszatok” árulta el Filó Júlia. A közösségépítõ délutánt zenés istentisztelet zárta.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-09-26 04:34:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül