Ma 2023. 9 26.
Jusztina, Kozma, Damján napja van.
Látogatók száma : 55983598    
Honlapkeszites

Mozog a Hevesi - Játékos vetélkedõvel a sikeres tanévért

Már negyedik alkalommal rendezte meg a Hevesi Sándor Általános Iskola a „Mozog a Hevesi” elnevezésû programját. A vetélkedõn az elsõs kisdiákok és szüleik alkottak vegyes csapatokat.


A sorverseny sikerét jól jelzi, hogy a negyedikes tanulók is örömmel gondolnak rá vissza. Nagy Barnabás még kedvenc feladatát, a „mocsárjárást” is felelevenítette. „Párokba kell állni, és mindenkinek van egy karikája, s még van plusz egy karika. Azt az üres karikát mindig elõre kell adni az elsõnek. Õ pedig az elsõ karikába beleugrik” - mondta Nagy Barnabás.

A „Mozog a Hevesi” vetélkedõ legfõbb célja a közösségformálás. „Tanberger kolléganõmmel, Ágival szervezzük ezt a sportvetélkedõt már négy éve. Az elsõsöknek szervezzük ezt a sportversenyt, váltóversenyt a szülõk bevonásával. Ismerkedésnek gondoljuk. Ismerkednek a szülõk az iskolával is és egymással is” - fogalmazott Tihanyi Éva tanító.

A diákoknak külön öröm, hogy szüleikkel közösen versenyezhetnek, erre pedig évekkel késõbb is szívesen emlékeznek. „Ebben a versenyben nagyon szerettem azt, hogy a szüleim itt lehettek mellettem” - árulta el Tóth Viktória.

Az iskola vezetése szeretné, ha a jövõben is ilyen nagy siker övezné a „Mozog a Hevesi” vetélkedõt.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-09-24 05:42:00


További hírek:


OKTATÁS ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül