Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42590492    
Honlapkeszites

Kézilabda NB II: Komlón kezd az Izzó

Vasárnap délelõtt Komlón kezdi meg az új bajnoki szezonját a Nagykanizsai Izzó SE NB II-es férfi kézilabda-csapata, ahol a Sport 36-Komló U22 vendégei lesznek Madarász Péter edzõ tanítványai.

Az edzõ személye tehát új, de nem ismeretlen a kanizsai kézilabda-sportban sem, hiszen Madarász Péter a nagyatádi Rinyamenti KC kispadjáról került a kanizsaira, ahol a két idény után távozó Takács Balázst váltotta.


- Úgy fogtunk hozzá a közös munkához, hogy elõször is szeretnénk egy egységes, ütõképes, gyors csapatot kialakítani – fogalmazta meg edzõi belépõjét Madarász. - Ehhez kapcsolódva pedig szeretnénk elérni azt, hogy a kanizsai, kézilabdát szeretõ közönséget visszacsalogassuk az Izzó mérkõzéseire, azt hiszem ehhez remek alap, ha jó kézilabdázással tudnánk kirukkolni. A fõbb ismérvek ezek, ugyanakkor helyezésbeli elképzelésekbe én személy szerint nem mennék bele. Természetesen a vezetõséggel és a játékosokkal közösen megbeszéltük, hogy mégis miként szerepelhet az együttes, de a legfontosabb, hogy a játékunk legyen olyan, mely kihozza az embereket a meccseinkre.

A tréner számára természetesen nem ismeretlen a nagykanizsai környezet, hiszen korábban játékosként, majd az ellenfél csapatának edzõjeként is járt sokszor a dél-zalai városban. Illetve Nagyatádról például érkeztek is a keze alatt már dolgozó kézisek, hiszen az érkezõk között van a kapus Nagyvizeli Norbert és Lebár Bence is. Az újdonsült Izzó-játékosok között találjuk még Bándi Andrást, aki az Alba-MÁV-Elõrétõl igazolt Kanizsára, Csalló Ádám legutóbb a Tatai AC-ben, Hári Kristóf az AGROFEED ETO-SZESE Gyõrben játszott, míg Török Roland a Csurgói KK U20-ban védett. A távozók listáját Dencs Balázs kapus és Dencs Bálint mezõnyjátékos alkották, elõbbi a Kaposvári ESE-hez, míg utóbbi a Pécsi EAC-hoz került tanulmányaik ottani folytatása végett.

P.L.2017-09-22 10:06:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül