Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55319524    
Honlapkeszites

A Kanizsai Kulturális Központ õszi-téli ajánlata

Kalandozó kanizsaiak, Retró kávéházi esték, Fortissimo-koncertek és vlogger-közönségtalálkozók – a Kanizsai Kulturális Központ népszerû sorozatai is folytatódnak az új évadban. A palettát ismeretterjesztõ elõadás és underground metal est is színesíti. Az õszi-téli programkínálatról csütörtökön tartottak sajtótájékoztatót.


A régi felnõtt-, ifjúsági és gyermekszínházbérletet október 5., 6., és 9-én lehet megújítani, újat pedig október 10-11-én lehet vásárolni a tavalyi árakon. Az õsz elsõ színdarabja azonban bérleten kívüli: jövõ kedden, a Medgyaszay Házban Vári Évával találkozhatnak az érdeklõdõk. „Szeptember 19-én a Rose címû monodrámát mutatja be városunkban. A Jászai- és Kossuth-díjas színésznõ Nagykanizsa szülötte. Budapesti pályafutását befejezte, és már csak Pécsen, egy-két kisebb darabban játszik. Ezért úgy gondoltuk a város vezetõségével, hogy szeretnénk méltóképp elköszönni tõle, hiszen nagyon szeretjük õt. Ezért hoztuk el ezt a darabot, hogy vele együtt ünnepelhessünk, és elköszönhessünk tõle” - mondta Marics Zsuzsanna mûvelõdésszervezõ (HSMK).

A tervek szerint havonta rendeznek majd Jazz Klubot a Móricz Zsigmond Mûvelõdési Házban, de lesz Jazz Kanizsa is: a mûfaj rajongóit november 10-én várják a Medgyaszay Házba, ahol a program a Kanizsa Fotóklub kiállításával kezdõdik és koncertekkel folytatódik. „18 órakor kezdõdik a Rákfogó Emlékzenekar koncertje, 19 órakor Márkus Tibor és az Equinos Septet, majd 20 óra 30-tól a Borbély Mûhely játszik, egy amerikai szaxofonost, Lew Tabackint köszönhetjük, hallhatjuk Nagykanizsán” - ismertette Godinek Ibolya mûvelõdésszervezõ (Móricz Zsigmond Mûvelõdési Ház).

Szeptember 22–24. között a hónap legmozgalmasabb hétvégéjét ígéri a Kanizsai Kulturális Központ: a családi hétvége nyolcféle mûsort kínál, egyebek mellett kiállítást, koncertet és játszóházat. „A legapróbbaktól a legidõsebbekig szeretettel várunk minden érdeklõdõt, akár a Hevesi Sándor Mûvelõdési Központban, akár a Medgyaszay Házban, akár a Móricz Zsigmond Mûvelõdési Házban. Szeptember 22–24. között nagyon szép, értékes programokat kínálunk a családok figyelmébe” - fogalmazott Kovácsné Mikola Mária, a Kanizsai Kulturális Központ igazgatója.

A Kanizsai Kulturális Központ õszi és téli programjai között minden korosztály találhat magának kedvére valót.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-09-15 05:31:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül