Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54760352    
Honlapkeszites

Jubileumot ünnepel a Keszthelyi Táncpanoráma

Nagysikerû gyermekelõadásokkal, kortárs balett és néptánc produkciókkal, tánctanítással és fotókiállítással várja szeptember 14. és 16. között az érdeklõdõket az idén 15. születésnapját ünneplõ Keszthelyi Táncpanoráma.


A Bozsik Yvette Társulat a Pinokkió címû produkcióval, a Gyõri Balett a hu.gyõribalett címû elõadással, a Duna Mûvészegyüttes az Örökkön örökké címû darabjával érkezik a Balaton Színházba - tájékoztatta a szervezõ Nemzeti Táncszínház az MTI-t.     

Az intézmény idén Lakatos János Tánc és Egészség avagy test a lelke mindennek címû szórakoztató tánctörténeti elõadásával érkezik Keszthelyre.     

A Fõ teret ezúttal Lakatos János és tanítványai veszik birtokba a már hagyományosnak számító táncházban.     

Kísérõprogramként Lakatos János Mozgó célpont címû fotókiállítását nézhetik meg az érdeklõdõk, akik egy koreográfus szemén keresztül nyerhetnek bepillantást a táncfotográfia világába.     A Keszthelyi Táncpanoráma a Balaton Színház 2002-es átadása óta kínál az õszi hónapokban tartalmas kikapcsolódási lehetõséget a tánc szerelmeseinek.     

Az elmúlt évek alatt a város egyik meghatározó kulturális eseményévé vált a rendezvény, amely a táncmûvészet kiemelkedõ társulatait vonultatja fel több - néptánc, táncszínház és modern balett - mûfajban.     

A rendezvénysorozat a Nemzeti Táncszínház és a keszthelyi Balaton Kongresszusi Központ és Színház közös szervezése.

MTI - Kanizsa2017-09-13 16:37:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül