Ma 2023. 3 24.
Gábor, Karina napja van.
Látogatók száma : 54772522    
Honlapkeszites

Bridzsverseny a dödöllefesztiválon

Nem csak városunkban, hanem régiónkban is nagy népszerûségnek és látogatottságnak örvendõ Bor-és Dödöllefesztivál keretei kiváló alkalmat jelentenek az egyre népszerûbbé és ismertté váló bridzs kártyajáték szépségeinek bemutatására. Az immár hagyományosnak tekinthetõ Fesztivál kísérõ rendezvényeként 2017-ben is megrendezzük a IX. Kanizsa Kupa Bridzs Csapatversenyt szeptember 8-10. között.


A hazánkban egyedülálló három napos versenyre ebben az évben 10 csapat fogadta el meghívásunkat, s méri össze tudását 10 leosztásos körmérkõzésen a Magyar Plakát Ház asztalainál, péntek 15 órától vasárnap 14 óráig. Érkeznek csapatok Németországból és Ausztriából, valamint – emelve a verseny színvonalát- egy csapattal a magyar ifjúsági válogatott is jelen lesz.

A Nagykanizsai Bridzs Egyesület 2017-ban a tisztes helytállást tûzte ki célul, hiszen egyes meghatározó csapattagok ez évben nem tudnak részt venni hagyományos versenyünkön.

Természetesen meghívott vendégeink a versenyt követõ szabad idõben kiveszik részük a Bor-és Dödöllefesztivál nyújtotta örömökbõl is. A csapatokkal érkeznek vendégek is, akik a drukkoláson kívül kíváncsiak a Fesztivál eseményeire is - tájékoztatta lapunkat Fenyves Jenõ a Nagykanizsai Bridzs SE elnöke.

Kanizsa2017-08-29 09:00:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül