Ma 2021. 10 24.
Salamon, Antal napja van.
Látogatók száma : 51111505    
Honlapkeszites

Az utolsó szerenád a gesztenyefák alatt

A Merry Go Round Duó koncertjével ért véget a Szerenád a gesztenyefák árnyékában címû programsorozat. A páros csütörtök este lépett fel a Medgyaszay Ház elõtti park színpadán.


Megteltek a gesztenyefák árnyékába rakott padok. Sokan voltak kíváncsiak a Merry Go Round Duó koncertjére. Az ének-gitár felállású formáció többnyire ismert külföldi slágerek jazzes, lounge-os feldolgozásait adja elõ fellépésein. Az eredeti páros évekig szerepelt luxus óceánjárókon, számos fõvárosi klubkoncerten is túl van már, viszont Kanizsára új énekesnõvel jött a duó. Mint azt Bokor Ádám gitárostól megtudtuk: „Az eredeti énekesnõ a feleségem – õ terhes. Õt helyettesíti Gréta, akivel pedig egy jazziskolába jártunk.”

Az énekesnõ szerint a duóban való zenélés nagyon intim dolog, mert teljes mértékben bízni kell a partnerben. „Igazából ketten egymásra vagyunk hagyatkozva, és tulajdonképp egy énekes mellett a gitáros az, aki adja a teljes zenekart. Úgyhogy benne nagyon meg kell bíznom, de Ádámban szerencsére nagyon meg is tudok bízni – van miért” – árulta el Zelencsuk Gréta énekes.

A koncerttel véget értek a Kanizsai Kulturális Központ nyári, szabadtéri programsorozatai. Koros Eszter mûvelõdésszervezõ Híradónknak azt mondta: „Ez a mai a zárókoncertje a Szerenád a gesztenyefák árnyékában címû sorozatnak. Ugye, ezt megelõzõen ért véget az Erzsébet téren a Népek zenéje, népek tánca címû sorozat. Azt kell hogy mondjam, hogy sikerült egy rendkívül színes, minden korosztály igényeit kielégítõ nyári programkavalkádot összeállítanunk.”

A nyáron volt olyan koncert is, amelyen nem jutott mindenkinek ülõhely. A siker miatt a szervezõk jövõre is folytatják a sorozatokat.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-08-26 04:22:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül