Ma 2023. 3 25.
Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Látogatók száma : 54776905    
Honlapkeszites

Tekerd magad Európába!

Húzz sisakot és pattanj nyeregbe, bringázz Balatongyörökre! Péntektõl vasárnapig a drótparipák hazai fõvárosa Balatongyörök Téged is rengeteg programmal vár!


Az I. Országos Kerékpáros Találkozón és Fesztiválon augusztus 25-én pénteken a garantált jó hangulatról Rock & roll show-val a Gyõri Nemzeti Színház mûvészei, majd a Happy Gang gondoskodnak, majd éjjel nagyszabású retro diszkóba csap át a buli!

Másnap, augusztus 26-án szombaton délelõtt 10 órakor laza kerékpártúrák indulnak el. A bringázás szerelmesei délután kettõkor megismerkedhetnek a kerékpár történetével. 17 órakor indul Keszthelyre a nagyszabású jótékonysági célokat szolgáló kalapostúra. Este fél nyolckor a Mystery Gang adja meg alaphangulatot, amit Ganxsta Zolee-val és a Kartell-el hág a tetõfokára, majd levezetésként diszkó hajnalig.

Az I. Országos Kerékpáros Találkozó és Fesztivál augusztus 26-án, vasárnap reggel kilenckor össznépi reggelivel és azt követõen közös kerékpáros-túrával folytatódik.

A nyár nagy bringás eseménye mindegyik napon számos érdekes, hasznos információt, új ismereteket, tartalmas szórakozást kínál. Vetélkedõk, kvízjátékok, bringa szerelési oktatás, extrémsport bemutatók, kerékpár-szépségverseny, KRESZ-képzés, bikarodeó, hennafestés, tetoválás, sörbicikli, mellett a résztvevõk megismerkedhetnek a kerékpáros-szervezetekkel, továbbá betekintést nyerhetnek a magyarországi és uniós kerékpárút-fejlesztési tervekbe.

Az esemény fõvédnöke: Révész Máriusz kormánybiztos.

Jegyek elõvételben a www.jegy.hu oldalon, vagy a helyszínen vásárolhatóak. Tizennégy éves kor alatt a részvétel ingyenes!

Forrás: https://www.facebook.com/kerekparosfesztival2017-08-21 15:23:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül