Ma 2023. 6 9.
Félix, Előd, Annamária napja van.
Látogatók száma : 55408710    
Honlapkeszites

Hõség - Csaknem az egész országra figyelmeztetést adott ki a meteorológia

Három északkeleti megye kivételével az egész országra figyelmeztetést adott ki a hõség veszélye miatt a meteorológiai szolgálat péntekre.


Az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint Budapesten és Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Gyõr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém, Zala megyében van érvényben elsõfokú figyelmeztetés. Azt írták: a napi középhõmérséklet az ország nagyobb részén eléri a 25 Celsius-fokot. A nappali maximumok várhatóan 30-35 fok között alakulnak (a déli, délnyugati tájakon lehet a melegebb). Késõ este 20-26 fokig csökkenhet a hõmérséklet.     

A meteorológiai szolgálat elõrejelzése szerint szombaton egy hullámzó frontzóna éri el a térséget, amely csak lassan hagyja el az országot, miközben jelentõs csapadékot és lehûlést okoz. Mintegy 10 fokos lehûlésre, záporokra, zivatarokra kell számítani. Augusztus 20-án, vasárnap is borús, sokfelé szeles, esõs lesz az idõjárás.

MTI - Kanizsa2017-08-18 06:11:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül