Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55397364    
Honlapkeszites

Augusztus 20. - Meteorológiai szolgálat: szombaton a nap második felében érkezhet a hidegfront

A friss elõrejelzések szerint továbbra is szombaton, valószínûleg a nap második felében érkezik a hidegfront; vasárnap estére csökkenhet a "csapadékhajlam" - számolt be röviden az ünnepi hétvége idõjárásáról az Országos Meteorológiai Szolgálat szerda délután Facebook-oldalán.


Azt írták: a szombaton várható hidegfront elõbb a Dunántúlt, majd este a középsõ megyéket is eléri. Vasárnap eleinte több helyen eshet, majd nyugat felõl szakadozik a felhõzet, estére jelentõsen csökkenhet a csapadékhajlam. A Dunántúlon és a keleti megyékben lehet erõs az északi, északnyugati szél - tették hozzá.     

Az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság (OKF) szerda délutáni közleményében kiemelte: mindenkit arra kérnek, hogy mielõtt elindulnak az ünnepi rendezvényekre, tájékozódjanak az idõjárási elõrejelzésrõl, illetve az érvényben lévõ vagy várható meteorológiai riasztásokról, a rendezvényen pedig minden esetben tartsák be a szervezõk és a hatóságok utasításait.     

A várható idõjárásról, és ennek nyomán a rendezvények lebonyolításáról szombat délután tartanak sajtótájékoztatót az államalapítás ünnepének központi rendezvényeinek biztonságos lebonyolításáért felelõs operatív törzs központjában, a rendõrség Teve utcai székházában.

MTI - Kanizsa2017-08-16 17:04:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül