Ma 2021. 10 17.
Hedvig, Ignác, Rudolf napja van.
Látogatók száma : 51049562    
Honlapkeszites

Emlékezzünk a nagyokra!

Újabb ötlettel rukkolt elõ Szakács Gábor, a Hevesi Sándor Mûvelõdési Központ munkatársa, hogy szórakozási lehetõséget nyújtson a város ifjú és deresedõ polgárainak: az idén neves zenészek születésének és halálának jubileumi évfordulója alkalmából zenés, táncos, beszélgetõs estekkel kívánnak megemlékezni a legendás mûvészekrõl. Az elsõre január 8-án, 18 órakor kerül sor a HSMK Zala Márk termében.

Elsõként a 75 évvel ezelõtt született Elvis Presley életérõl, a Király munkásságáról lesz szó. A rock&roll koronázatlan királyának történetét id. Farkas Tibor nyugalmazott pedagógus mutatja be, a beszélgetést színesítik Elvisrõl készült képek, illetve a páratlan zenész dalai is.


A következõ tervezett emlékesteken az AC/DC 30 éve Londonban elhunyt, érdes hangú énekese, Bon Scott, John Henry „Bonzo” Bonham, a rocktörténelem egyik legjelentõsebb dobosa – akinek 40 évvel ezelõtti halálát követõen a Led Zeppelin tagjai egyöntetûen úgy döntöttek, nélküle nem folytatják –, Jimi Hendrix, a kivételes tehetségû, ám 40 évvel ezelõtt nagyon fiatalon, 28 évesen elhunyt gitáros és John Lennon, a Beatles 30 évvel ezelõtt meggyilkolt énekese lesznek a középpontban.
A szervezõk mindenkit szeretettel várnak, a belépés ingyenes.

S.E.2010-01-05 14:07:57


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül