Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55415234    
Honlapkeszites

Menni fog, ez jó dolog - A Nyolc Boldogság közösség táborában

Az egyetemen a többség teljesen más mentalitású, értékrendû, sokszor még a közös nyelv sincs meg velük mélyebb témák megvitatásához. Veronika ennek ellenére nem akar elkülönülni, sõt éppen ellenkezõleg: a világban akar élni, de a hite szerint – nyitottan, és nem elszigetelõdve. Mert éppen az a keresztény ember küldetése, hogy értékeit más gondolkodásúak körében képviselje. – mondta el a Magyar Kurír újságírójának Bodó Veronika a Nyolc Boldogság közösség minap véget ért homokkomáromi táborában, a Tábor Hegyi Napokon.


Amikor hazaindulunk, „családos fórum” zajlik a templomban: a fiatalok öt házaspárnak tesznek fel kérdéseket. Sok a nevetés, pedig nehéz ügyek – kell-e szerelem a házassághoz; mit kezdjünk párunk elviselhetetlen tulajdonságaival; mi kell ahhoz, hogy egészen meg tudjunk bízni egymásban – kerülnek terítékre. Mégis: itt most minden a „menni fog, ez jó dolog” szlogen jegyében zajlik.

A nagykanizsai Piarista Iskolában 2013-ban érettségizett lányról, a 2006-ban érettségizett dr. Imreh Andrásról Kiss Péter a Magyar Kurírban számolt be.

Kanizsa2017-07-24 12:06:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül