Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55350205    
Honlapkeszites

Fotózd le a tûzhelyet nyaralás elõtt!

Biztosan veled is elõfordult már, hogy az utazás során váratlanul eszedbe jutott a fájdalmas kérdés: biztosan bezártam minden ablakot, lekapcsoltam a tûzhelyet, kihúztam a vasalót, elzártam a központi vízcsapot?


Érdekes az emberi agy: bizonyos dolgokra évtizedekkel késõbb is pontosan emlékszünk, ám valamiért az utazás izgalmai kifognak rajta, és a legegyszerûbb dolgokat is képtelen felidézni. Pedig az ilyen kétségek tönkre tehetik a nyaralást, de legalábbis kellemetlen perceket okozhatnak, és persze nagy vitákhoz vezethetnek.

Hogy mit tehetünk ez ellen? Van egy nagyon egyszerû, de talán éppen ezért zseniális tippünk! Írj egy listát az utazás elõtti teendõkrõl: termosztátot lekapcsolni, vizet elzárni, ablakokat bezárni, garázsajtót bezárni stb. Indulás elõtt pedig készíts a mobiloddal fotókat mindegyikrõl. Így, ha bármikor kétséged támadna, megnézheted a képeket. Ám, erre valószínûleg nem is lesz szükséged, ugyanis az agyad így könnyebben rögzít majd mindent. Te pedig nyugodtan pihenhetsz!

haszon.hu/Fülöp Norbert - Kanizsa2017-07-23 12:03:00


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül