Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55411078    
Honlapkeszites

Elkezdõdött a kertszemlék második fordulója

A Magyarország Legszebb Konyhakertjei verseny kanizsai zsûritagjai újra útra keltek, hogy másodjára is megnézzék a résztvevõk területét, balkonját.


Sóstai József és Sóstai Józsefné látóhegyi birtokán ma már másodszor jártak a zsûritagok. Az elmúlt idõszak szárazsága, az elõzõ napok viharai ellenére is zöldell és rendezett a terület, amit a vegyes kategóriába neveztek a tulajdonosai. „A feleségem a lényeg, õ csinálja a kertet. Nekem a fák, a fûnyírás jut, de a kert az övé. Az õ keze munkáját dicséri, amit itt látnak. És az õ munkája lásson valami elismerést, mondom akkor benevezünk! Legyen valami értelme papíron is” - mondta Sóstai József.

A házaspár 20 éve csinosítgatja a birtokot, a házat és a kerti-tavat is saját kezükkel építettek. Idén harmadik alkalommal neveztek a versenybe. A viharok ezen a környéken is nyomot hagytak. „Sajnos a Csónakázó-tónál – ahogyan itt is látható, az elmúlt vihar eléggé megtépázta a gyümölcsösöket és zöldségeseket, de az esõ ugyanakkor jót tett” - fogalmazott Dr. Szabados Gyula önkormányzati tanácsadó.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-07-14 04:55:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül