Ma 2021. 10 17.
Hedvig, Ignác, Rudolf napja van.
Látogatók száma : 51047896    
Honlapkeszites

Tavalyi rekordját megközelítõ, 154 ezres látogatószámmal zárt az idei Balaton Sound

Tavalyi rekordját megközelítõ, 154 ezres látogatószámmal zárt az idei Balaton Sound elektronikus zenei fesztivál - írták közleményükben a szervezõk.


A Sound történetében idén lépett fel a legtöbb világsztár, bemutatkozott a világ egyik legkeresettebb partysorozata, az Elrow, ami a szervezõk várakozásainak megfelelõen már az elsõ évben rendkívül népszerû új partyhelyszín lett.     

Szombaton teltházas lett a rendezvény, melynek 5 napja alatt az idõjárás is igen kedvezõen alakult a szervezõk szerint.     Már az elsõ napon nagy sikert arattak az utcaszínházak, új színfoltot hoztak az óriás medúzák, a dobosok és a hamisítatlan riói hangulat.     

A vízre épített stégek és a nap mint nap kifutó Party Boat is teltházzal üzemelt, népszerûek voltak a vízi sportok is.     

A Balaton Sound Magyarország kiemelt turisztikai eseménye, nem csupán zenei fesztivál, hanem fontos "turisztikai mágnes", amelynek több mint 150 ezer látogatója jórészt európai országokból érkezik, így fontos szerepet játszik a Balaton nemzetközi népszerûsítésében is.     

A Magyar Turisztikai Ügynökség jóvoltából egy speciális eszköz segítségével 360 fokos virtuálisvalóság-túrán is részt vehettek az érdeklõdõk, melyen megismerhették a fesztivál környékét, a Badacsonyt, Tihanyt vagy Veszprém belvárosát, de virtuális országjárásra is indulhattak - olvasható a közleményben. MTI Fotó: Bodnár Boglárka

MTI - Kanizsa2017-07-11 11:11:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül