Ma 2019. 8 24.
Bertalan, Aliz, Detre napja van.
Látogatók száma : 42596871    
Honlapkeszites

Military: a huszadik jön

Péntektõl vasárnapig tart a rendezésének jubileumát ünneplõ, a Kanizsa Lovasklub SE által szervezett huszadik lovastusa, vagyis military verseny, melynek helyszíne a két évtizedes hagyományoknak megfelelõen a Csónakázó-tó környéke lesz.

A tóparti környezetben elterülõ versenyhelyszínen összesen hét kategóriában mérik majd össze tudásukat - a remények szerint nem csupán - hazai lovasok. A nemzetközi (CIC1*) és a már megszokott nemzeti kategóriák (A0, A, B) lovasai mellett a Championatus három korosztályos kategóriájában (póni, U16, U20) is láthatnak az érdeklõdõk lovasokat.


- Közel 100 nevezés érkezett a megmérettetésre - mondta el Dobri Lajosné, a verseny egyik koordinátora a Kanizsa Lovasklub SE részérõl. - Érdemes megemlíteni, hogy megújult pályával várjuk a lovasokat, hiszen hatványozottan elõtérbe került az utánpótlás verseny és annak mezõnye is. Lesznek természetesen kiegészítõ programok is, mint például a vasárnapi versenyzárás után a Nemzeti Lovasszínház elõadása is.

Mindehhez érdemes hozzáfûzni, hogy pénteken a díjlovaglás, szombaton a tereplovaglás, majd vasárnap a díjugratás küzdelmei is reggel 9 órától kezdõdnek.

P.L.2017-07-06 12:14:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül