Ma 2023. 3 25.
Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Látogatók száma : 54777048    
Honlapkeszites

Zenei-gasztronómiai fesztivál kezdõdik Keszthelyen

Öt színpadon huszonnégy együttes lép fel Keszthelyen a július 7-én kezdõdõ háromnapos zenei-gasztronómiai fesztiválon.


A KeszthelyFest a nyugat-balatoni nyár legkiemelkedõbb rendezvénye és egyben a MOL Nagyon Balaton programsorozat egyik állomása - mondta el Osvald Bálint, a Goldmark Károly Mûvelõdési Központ igazgatóhelyettese az MTI-nek.     

A programsorozat nyitányaként július 7-én megnyitják a Gyermekligetet: a parkos, árnyékos Várkertbe három napon át játszóházakkal, hagyományõrzõ játékokkal, bábelõadásokkal és gyermekkoncertekkel várják a legfiatalabb korosztályt.     

A Fõ téren, a nagyszínpadon lép fel Szekeres Adrien, Freddie, a Dixie Kings of Hungary és a Magna Cum Laude zenekar.       

A Sétálóutca két kisebb színpadán a zenekarok akusztikus formációi lépnek fel. Az Amazon Ház Látogatóközpont udvarán kiépített MOL Nagyon Balaton színpadon többek közt a Jónás Vera Experiment, a Barabás Lõrinc Quartet ad koncertet és bemutatkoznak a 2017-es Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató verseny elõadói - sorolta Osvald Bálint.     

Hozzáfûzte: a fesztivál egyik kiemelt eseménye a Bor Összehoz Keszthelyen elnevezésû gasztronómiai rendezvény lesz, amelyen huszonegy borvidék képviselteti magát. A borházak közt utcazenészek muzsikálnak, a borok mellett tájjellegû, zalai ételekkel is várják a fesztiválozókat.     

A Fõ téren nyíló kézmûves vásárban helyi és a környékbeli alkotók és mûvészek mutatják be mestermûveiket. A Festetics-kastélytól a Balaton-partig vezetõ utcákon a múzeumok meghosszabbított nyitva tartással készülnek fesztiválra.

MTI - Kanizsa2017-07-04 15:11:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül