Ma 2023. 3 27.
Hajnalka, Lídia, Auguszta napja van.
Látogatók száma : 54788524    
Honlapkeszites

Zalakarosi Kannavirág királynõ választás 2017 - Új köntösben

Zalakaros szimbolikus virága a Kannavirág, melybõl évrõl évre több mint 30.000 tõ díszíti az idén 20 éves születésnapját ünneplõ várost. Minden évben a Kannavirág virágzásának idején kerül megrendezésre a nagysikerû királynõválasztás, ahol megválasztják Zalakaros legszebb virágszálát is, de a 20 éves évfordulóból kerekített 2.0-ás misszió, szó szerint új köntösbe öltözteti a lányokat.


A rendezvény az évek alatt országhatáron átnyúló programmá nõtte ki magát, amit a helyszínen általában 1500-2000 ember kísér figyelemmel. Idén több mint 50-en jelentkeztek az elõválogatásra, de csak 20-an jutottak be az online szavazásra, ahonnan a 10 döntõs lány került ki.

A 2017. július 8-án ötödik alkalommal megrendezésre kerülõ rendezvény élõ show-jának visszatérõ házigazdái, Varga Izabella és Szõke Zoltán lesznek, a zsûri sorábanSütõ András zalai származású színész, valamint Varga Viktor énekes is helyet foglalnak majd, utóbbi fergeteges zenei produkciójával is színesíti a show-t.

Az estét 20.00 órakor az Enter Breakers formációlátványos produkciója alapozza meg, az illúziók fokozásáért Nagy Jonathán illuzionista lesz felelõs, közben a 10 döntõs lánynak három tourban kell bemutatkoznia, és meggyõznie a zsûrit bájairól.

A versenyzõk megjelenésérõl az idei évben a nemzetközi sikereket elért divattervezõ és modell, Dudik Szonja gondoskodik, kifejezetten a jubileumi eseményre összeállított kollekciókkal.

A zsûri tagjai: Sütõ András színész, Varga Viktor énekes, Balassa-Szökrönyös Éva az ETALON magazin fõszerkesztõje, Styaszni Dorina (Kannavirág Királynõ 2016.), Benkõ Péter fotómûvész.

A Kannavirág Királynõ nyereménye:

1. 150.000 Ft készpénz Zalakaros város felajánlásából

2. 2 éjszakás kikapcsolódás a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel jóvoltából

3. Címlapfotózás az Etalon Magazin jóvoltából Benkõ Péter közremûködésével

4. Egy igazán csajos városi kerékpár a Yanko’s Bike jóvoltából

5. 30.000 Ft értékû tetszõlegesen felhasználható ajándékutalvány a Zalakarosi Fürdõ felajánlásából

6. Dudik Szonja által tervezett egyedi fürdõruha

Az élõshow helyszíne: Dísz tér, Fürdõ strandbejárat elõtt (Esõ esetén a program a Kertmoziban kerül megrendezésre)

Fergetegesen pörgõs és látványos programot ígér az 5. Kannavirág Királynõ választás!

A részletes program itt érhetõ el.

A tavalyi gyõztes Styaszni Dorina. Fotó: Benkõ Péter2017-07-04 13:13:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül