Ma 2021. 10 17.
Hedvig, Ignác, Rudolf napja van.
Látogatók száma : 51046254    
Honlapkeszites

Nemzetközi Színház Fesztivál: Ezüst minõsítést kapott a kanizsai Mozaik Társulat

A frissen alakult nagykanizsai Mozaik Társulata részt vett a vasvári Nemzetközi Színházi Fesztiválon, ahol József Attila - Ülni, állni, ölni, halni címû alternatív színházi produkciójuk a Magyar Szín-Játékos Szövetség döntése alapján Ezüst minõsítést érdemelt ki.


A négy napos megmérettetésen 18 csoport mutatta be tudását és a színház iránti elkötelezettségét. A közönség láthatott komédiát, abszurd drámát, bohózatot, groteszk drámát, tragikomédiát és önálló, saját írású összeállítást is.

A 7 tagból álló zsûri tagjai voltak többek között; Regös János a Magyar Szín-Játékos Szövetség elnöke, Katona Imre a soproni Petõfi Színház rendezõje valamint Szarvas József színész.  

A kanizsai Mozaik Társulat idén írt és Nagykanizsán többször bemutatott közel egy órás nyertes produkciója, József Attila életét, gondolkodását és elméjének sokszínûségét mutatja be énekes-verses és táncos megvilágításban.   Terveik közt szerepel a darabbal további fesztiválokon való megmérettetés, valamint még több nagykanizsai és regionális bemutató.  

A Mozaik Társulat tagjai: Nikolics Zsanna, Pávlicz Erika, Farkas Dóra, Micsinai Dominik és Fási Barnabás.  

Kanizsa2017-06-30 08:55:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül