Ma 2023. 3 29.
Auguszta, Bertold napja van.
Látogatók száma : 54794934    
Honlapkeszites

Sörfesztivál: Sokféle kézmûves sörrel várják az érdeklõdõket

Favágó és lábtenisz show is lesz a 6. Kanizsai Sörfesztiválon és Fúvószenei Találkozón. A város legfiatalabb fesztiválját hatodik alkalommal rendezik meg. A szervezõk évrõl évre igyekeznek valamilyen szokatlan programot is a rendezvényre hozni. Tavaly például egy motoros úgynevezett halálgömbben mutatta be ügyességét. "Az idén is készültünk egy-két újdonsággal. Pénteken délután a magyar lábtenisz válogatott fog egy bemutató show-mûsort tartani a nagyszínpad elõtt a fõtéren. Egyórás bemutatómûsor lesz, itt világbajnokok, Európa-bajnokok fognak szerepelni" - fogalmazott Koncz Zsolt a Kanizsa Turizmusáért Egyesület elnöke.


Szombaton is lesz különlegesség. A sportcsatornákról ismert favágó show-k szereplõi tartanak egyórás bemutatót, amit sportriporter kommentál majd a helyszínen.

A hagyományoknak megfelelõen mindkét nap szól a fúvószene a téren. Szombaton azonban máshol is, mert zenevonatra szálnak a fúvósok. "Tizenegy órakor fölpattanunk itt egy dottóra, és a kanizsai fúvószenekar teletrombitálja gyakorlatilag a várost, ezzel csalogatva az embereket a délutáni programra, ami három órakor indul vendégzenekarok mûsorával. Öt zenekar fog játszani itt ezen a szombat délutánon" - mondta Tatár Csaba szervezõ, fúvószenei programok.

A szokásos közös zenélés sem marad el, mintegy kétszáz fúvós játszik majd együtt a téren.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-06-15 12:02:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül