Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55350610    
Honlapkeszites

Hét doboznyi játék és babaholmi

Hét doboznyi játék és babaholmi gyûlt össze a beteg gyerekek részére rendezett jótékonysági akción.


Hatalmas plüssmackókkal, hét doboznyi játékkal és értékes meglepetésekkel érkeztek a kórház csecsemõ- és gyermekosztályára az egyik kábeltelevízió-szolgáltató munkatársai. A cég gyermeknap alkalmából hirdetett jótékonysági akciót.

A Kossuth téri óvodába járó gyerekek dekorálták ki az adományokat rejtõ dobozokat. Párat azonnal birtokba is vettek a kórház legfiatalabb ápoltjai. Orsós Árpádné és kisfia, Bence elmondták: „Örülünk a játékoknak, de a sok gyerek is örül majd neki, akik, sajnos, idekerülnek.”

A gyereknapi jótékonysági akció során hét doboznyi játékot és bébiholmit gyûjtött össze a szolgáltató. Szabó Erika ötletgazda stábunknak elárulta: „Én azt gondoltam az elején, hogy nem lesz sok ajándék, amit át tudnánk adni, de borzasztóan örülök, hogy ennyi játékot, pelenkát és egyéb dolgokat sikerült összegyûjteni. Ebbõl most erõt merítettem a továbbiakra, és valószínûleg nem fogom abbahagyni ezt a kezdeményezést.”

Az osztály munkatársai örülnek minden segítségnek, amibõl az utóbbi idõben szerencsére egyre több érkezik. „Advent idején több a felajánlás, de külsõ segítséget is szoktunk kapni: bejönnek a gyerekekkel kicsit játszani, rajzolgatni, kézmûveskedni. Örömmel látjuk, hogy az emberek egyre inkább afelé hajlanak, hogy segítsenek a másiknak” – tudtuk meg Rada Éva gyermekneurológus fõorvostól. A játékok mellett három új televíziót is átadtak, hogy gyorsabban teljen a kórházban eltöltött idõ az ott lábadozó gyerekek számára.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-06-04 05:39:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül