Ma 2023. 3 27.
Hajnalka, Lídia, Auguszta napja van.
Látogatók száma : 54788426    
Honlapkeszites

Ella 100 – Náray Erika & Budapest Jazz Orchestra koncertje

A népszerû hazai színész- és énekesnõ, Náray Erika érkezik városunkba a Budapest Jazz Orchestrával és Szolnoki Péterrel kiegészülve, hogy Ella Fitzgerald legnagyobb slágereit elevenítsék fel. A jazz nagyasszonyának dalaiból összeállított zenés estre május 29-én, 19 órakor kerül sor a Hevesi Sándor Mûvelõdési Központban.


Náray Erika színházi és tévés szerepeivel, illetve senkivel össze nem téveszthetõ szinkronhangjával egyaránt kivívta magának a tiszteletet, most azonban, mint jazz énekesnõ csillantja meg tehetségét. Ebben egyik segítõje a Budapest Jazz Orchestra, Magyarország egyik legkedveltebb Big band zenekara lesz, akik 1998 óta mutatják be a szvingzene és a dzsessz szinte minden válfaját világszínvonalon.

Az est ihletõje az idén 100 éve született Ella Fitzgerald volt, aki anno 13-szor nyerte el a legrangosabb zenei díjat, a Grammy-t. Dalai mai napig slágerek: Ki ne ismerné például a Cheek to Cheek, a Puttin'On the Ritz vagy a Let’s Facethemusic and dance címû dalokat? Náray Erika és a Budapest Jazz Orchestra közös produkciója egy sztárfellépõvel, Szolnoki Péterrel egészül ki, akit a Bon Bon zenekarból ismerhet a nagyérdemû, de a popzene melletta jazz is közel áll hozzá.

Náray Erika és a Budapest Jazz Orchestra ugyanezen a napon, 14 órakor „Ifjúsági jazz – beavató koncert – rendhagyó énekóra” címmel hozza közelebb az ifjúsághoz az általuk képviselt mûfajt a mûvelõdési központban, jazz slágerek, illetve film- és rajzfilmzenék segítségével - mondta el lapunknak Zsoldi Gergely a Kanizsai Kulturális Központ munkatársa.

Kanizsa2017-05-26 09:32:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül