Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54765283    
Honlapkeszites

Kanizsára látogat Gyuri bácsi, bükki füvesember

Szerveink tisztítása, a betegségek megelõzése, a gyógynövények kúraszerû használata. Manapság már talán nincs is olyan, akit ne érintenének vagy érdekelnének ezek a témák, melyeknek nagy tudója, Gyuri bácsi, a bükki füvesember május 15-én, 17 órakor a Hevesi Sándor Mûvelõdési Központba látogat.


Bár az orvostudomány manapság már csodákra képes, mégsem feledkezhetünk meg arról, hogy az elmúlt évszázadok során rengeteg olyan népi megfigyelés, bölcsesség halmozódott fel, amelyek segítségével nemcsak gyógyítani, hanem megelõzni is képesek vagyunk testi bajainkat.

Ezen népgyógyászati tudásanyag megõrzésérére jött létre a Bükki Füvesember Egyesület. Különös figyelmet fordítanak a gyógynövények ismeretére és felhasználására, valamint arra, hogy támogassák Szabó Gyuri bácsi tevékenységét.

Gyuri bácsi jelenleg az egyik legismertebb képviselõje a mai modern népgyógyászatnak és a gyógynövényes gyógyításnak, tevékenységét számos kitüntetéssel ismerték el. Tudását gyermekkorában a nagymamájától kapott ismeretek alapozták meg, a családi legendát gyakran emlegeti.

Ezt a praktikus ismeretanyagot adja át nagykanizsai elõadásán is, amely elõtt és után lehetõség lesz a vásárlásra, és a szokott módon az esetleges kérdésekre is válaszol.

A szervezõk szeretettel várnak minden népi gyógyászat iránt érdeklõdõt!

(X)2017-05-14 06:44:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül