Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55319585    
Honlapkeszites

Szünetel az e-matrica és az e-útdíj értékesítése vasárnap hajnalban

Hálózati karbantartás miatt vasárnap hajnali 1 és 3 óra között szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése - közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) pénteken az MTI-vel.


A közlemény szerint a karbantartás idõtartama alatt az ismert csatornák egyikén sem lesz lehetõség e-matricák és HU-GO viszonylati jegyek váltására, utóbbi esetében az egyenlegfeltöltés is szünetel.     

A karbantartás a fedélzeti eszközt (OBU) használó ügyfeleket nem érinti, de nekik is rendelkezniük kell a megfelelõ egyenleggel a megjelölt idõszakra.     

Kiemelték: a HU-GO regisztrációval rendelkezõk számára fontos információ, hogy a beavatkozás alatt a bírságriasztási, az érvénytelen fedélzeti eszköz értesítési és az alacsony egyenleg értesítési kényelmi funkciók szintén nem lesznek elérhetõk.     

A szolgáltató javasolja, hogy az úthasználati jogosultságot elõvételben vegyék meg a karbantartás elõtt az ematrica.nemzetiutdij.hu, illetve a www.hu-go.hu weboldalon, a NÚSZ ügyfélszolgálati irodáiban és viszonteladó partnereinél, vagy a Nemzeti Mobilfizetés Rendszeren keresztül SMS-ben, weben vagy applikációval - olvasható a közleményben.

MTI - Kanizsa2017-05-12 12:21:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül