Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42590572    




















































Honlapkeszites

Derbire készülnek a drukkerek is

A város ismét városi focirangadóra készül, hiszen vasárnap 16.30-tól a megyei I. osztályban listavezetõ UFC Nagykanizsát fogadja a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE legénysége.


A várakozás mindig nagy egy ilyen párosítás esetén, amelyre az UFC 2-0-s gyõzelemmel hangolt a Semjénháza ellen, ugyanakkor a Kiskanizsa egy nagy vereségbe szaladt bele (0-6) Gombos Zsolt együttesének legnagyobb riválisa, a második Csács-Nemesapáti SE otthonában. (Tehát, szurkolói fejjel gondolkodva, a Sáskák nem tudott segíteni az élen zajló versenyfutásban az "ufc-seknek", s azt is meg kell jegyeznünk, hogy az UFC Nagykanizsa és a Semjénháza között például mostanság több a közös pont a "játékosvándorlást" tekintve, mint a Kiskanizsával, ettõl függetlenül minden bizonnyal sokan lesznek kíváncsiak a kiskanizsai Sporkertben megrendezendõ bajnokira.)

Az UFC-nek már csak azért is vigyáznia kell, hiszen éppen a Semjénháza elleni találkozó világított rá arra, hogy képesek kissé álmoskásan kezdeni egy olyan mérkõzést, amelyen egyértelmû esélyesnek számítanak, illetve, ami már fociberkekben számtalanszor elhangzott: a Sáskák pályájának mérete mindig a vendéglátó együttesnek kedvez. Az UFC-rõl egyöntetû a vélemény, hogy fizikailagis topon vannak, s játékosai számára az sem lehet probléma, ha az ellenfelet erõvel kell bedarálni, ugyanakkor kreatív labdarúgóikról és a gólerõs támadóikról sem feledkezhetünk meg.

A derbire a Sáskák szimpatizánsai helyi viszonylatban páratlan eseménnyel készülnek.

- Mivel az UFC a feljutásra igencsak jó eséllyel pályázik, valószínûleg az utolsó városi rangadó lesz a hétvégi, így néhány barátommal úgy gondoltuk, kicsit felrázzuk a helyi szurkolókat - kezdte a kiskanizsai Horváth Botond. - Ezért várunk mindenkit délután fél négyre a Nyírfás Campinghez, ahonnan együtt vonulunk a pályához közös szurkolással és énekléssel. A résztvevõk számáról elõzetesen nehéz bármit is mondanom, lévén még mi sem tudjuk pontosan, hány embernek keltjük fel az érdeklõdését, de szeretnénk, ha minél többen lennénk és egy hamisítatlan futballmeccs hangulata kerekedne a pályán.

Polgár László

Jellemzõ kép: a Kanizsa támad, a Semjénháza önfeláldozóan védekezik (Fotó: Gergely Szilárd)



2017-05-05 10:15:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül