Ma 2023. 6 6.
Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Látogatók száma : 55357657    
Honlapkeszites

Lezárult az Idõsek Hete

Az Idõsek Hete rendezvénysorozat lapzártánk után az Idõsek Kodály Zoltán utcai klubjában folytatódott, ahol szerda délelõtt Egy csésze tea címmel Soltész Miklós országgyûlési képviselõvel, a Parlament Ifjúsági, Szociális és Családügyi Bizottságának alelnökével beszélgetett Koller Jutka, az Egyesített Szociális Intézmény igazgatója.

A délutáni rendezvényt Dr. Csákai Iván önkormányzati képviselõ, a Szociális és Egészségügyi Bizottság elnöke nyitotta meg. Ünnepi mûsort a Miklósfai Általános iskola diákjai adtak. A zenés, táncos vendéglátáson Sopár Balázs mûködött közre.


Csütörtökön a Corvin utcai Idõsek klubjában „Az én klubom” címmel, rajzpályázat nyílt a klubtagok munkáiból. A megnyitót a Hétszínvirág Óvoda ünnepi mûsora követte. A délutáni rendezvényen az idõseket Balogh László önkormányzati képviselõ, az OKISB elnöke köszöntötte, majd a Hevesi Sándor Általános Iskola tanulói adtak ünnepi mûsort. A klub 20 éves fennállásáról Koller Jutka ESZI igazgató emlékezett meg.
Az Idõsek Hete rendezvénysorozat utolsó állomása a Teleki úti Idõsek Otthona és Idõsek Gondozóházában volt.
Az ünnepséget immár harmadik éve Cseresnyés Péter alpolgármester, országgyûlési képviselõ nyitotta meg. Beszédében kiemelte:
– Sokan, sokféle receptet mondanak arról, mi a hosszú és egészséges élet titka. Sokan esküsznek a borra, a jó ételekre, a sportra, a hosszú sétákra. Az egészséges élet mellett azonban nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat, és ahhoz, hogy valaki jól érezze magát, közösségre van szükség. Ahányszor itt jártam, mindig azt tapasztaltam, egy nagyon jó közösség alakult ki.
Befejezésül kellemes idõtöltést kívánt mindenkinek, hozzátéve azt is, hogy nem csak az ünnepnapok alkalmával, hanem a hétköznapokon is. A délután további részében „Anyám szavai” címmel Bali Judit és Farkas Tibor zenés irodalmi mûsora hangzott el. A délutánt zenés, táncos vendéglátás zárta.
B.E.2009-11-24 10:28:33


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül