Ma 2023. 6 6.
Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Látogatók száma : 55357625    
Honlapkeszites

Bõvül az ipari park - Az új területek iránt máris érdeklõdnek befektetõk

Hamarosan megkezdõdik a kanizsai ipari park bõvítése. A város 2,7 milliárd forintot nyert újabb, mintegy 60 hektáros terület feltárására. Híradónk úgy tudja, máris vannak érdeklõdõ befektetõk, akik munkahelyteremtõ beruházásokat terveznek a városban.


Az ipari park telítettsége 90 százalék feletti, ezért kell bõvíteni. Mint azt Bilicz Csabától, a Nagykanizsa Vagyongazdálkodási Zrt. vezérigazgatójától megtudtuk: „Három komolyabb beruházás is történik az ipari parkban. Jelenleg egy nagyobb, körülbelül 10 hektáros szabad területünk van, illetve két kisebb, 1-2 hektáros terület, ami még szabadon felhasználható.”

A 2,7 milliárd forintból mintegy hatvan hektárral lesz nagyobb az ipari övezet, amelynek területe az M7-es közvetlen közelében bõvül. „Úttal meg kell közelítenünk, közmûvekkel el kell látni - víz, szennyvíz, gáz, elektromos energia ott kell, hogy legyen. Természetesen földmunkát is jelent majd, némi parkosítást, tehát ilyen állapotban kell átadni ezt a területet a leendõ vállalkozónak, aki ott fejleszteni tud” - mutatott rá Dénes Sándor polgármester.

A munkával 2019 júliusáig kell végezni.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-04-02 08:26:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül