Ma 2021. 10 24.
Salamon, Antal napja van.
Látogatók száma : 51111101    
Honlapkeszites

Párnacsata rekordkísérlet is lesz a város napján

Idén olyan helyi és környékbeli elõadóknak, együtteseknek és mûvészeti csoportoknak is lehetõséget adnak a város napján, akik eddig még nem szerepeltek vagy kevéssé ismertek Kanizsán.


A jelentkezõk közül 2 énekest, 2 tánccsoportot, 2 rockzenekart és egy sportklubot választottak ki. A Swans Balett- és Tánciskola, Decsi Richárd, Kopár Antal, a Mura Dance Tánccsoport, a Zinger és a Your Last Steps rockzenekar, valamint a Nagykanizsai Judo Club egyenként 20 perces elõadással szerepelhet a nagyszínpadon április 29-én, szombaton 11 és 15 óra között. Ezen a napon egyébként az esti fellépõk a Neoton Família sztárjai lesznek, de délután a párnacsatázás magyarországi rekordját is szeretnék megdönteni a szervezõk. Ehhez legalább 351 embernek kell csatáznia az Erzsébet téren. A mottó: Gyûjts sereget!

"Mint mindig, most is az egyesületünk egy plusszal kíván szolgálni a város napján. Szombaton egy rekorddöntési kísérletbe kezdünk, kérjük, hogy a városlakók vegyenek részt ebben a programban. Célunk az, hogy Thúry György korszakát megidézve egy párnacsatát hozzunk létre itt az Erzsébet-téren szombaton, az egyik fõ fellépõt megelõzõen. Harcoljunk, küzdjünk és írjuk be a város nevét a rekordok könyvébe. Kérem, minél többen jelentkezzenek és hozzanak magukkal egy párnát" - mondta el Horváth István a KonTurPlusz Egyesület elnöke.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-04-02 06:03:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül