Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55395501    
Honlapkeszites

Nem csökkentették a vízdíjat

A soron kívüli közgyûlés a meghívóban szereplõ 2010. évi víz-, és csatornadíjak megállapításáról szóló elõterjesztésen kívül még egy javaslatot, az SWC Kanizsa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-vel wakeboard pálya létrehozása céljából kötendõ használati szerzõdés megkötésére elõterjesztett javaslatot is a napirendjére tûzött.

Cseresnyés Péter alpolgármester ügyrendi javaslatában kérte, hogy a közgyûlés vegye fel a napirendre a vízmû üzleti tervét, mert ez alapján lehet a vízdíj ármeghatározását megtárgyalni, és arról egy korrekt döntést hozni. Az alpolgármester javaslatát nem vették napirendre.


Marton István polgármester javaslata a vízellátás és csatornaszolgáltatás köbméterenkénti díjának 10 százalékos csökkentésérõl, valamint Gyalókai Zoltán négy módosító javaslata a – 3 százalékos díjemelésrõl, a 0 százalékos, az 5 és a 10 százalékos díjcsökkentésrõl – nem ment át a szavazáson a mintegy két és fél órás vita után. Bár Cserti Tibor képviselõ kezdeményezte az újraszavazást, Marton István azonban lezárta a vitát.
A wakeboard pálya létrehozása céljából kötendõ használati szerzõdés megkötésére elõterjesztett javaslat tárgyalására pályázat benyújtása miatt volt szükség. A határozati javaslat szerint a közgyûlés felkéri a polgármestert az elfogadott módosításoknak megfelelõ használati szerzõdés kidolgozására, és a pályázat benyújtásához a használatba adásra vonatkozó szándéknyilatkozat kiadására.
B.E.2009-11-20 10:06:58


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül