Ma 2021. 10 17.
Hedvig, Ignác, Rudolf napja van.
Látogatók száma : 51048874    
Honlapkeszites

Jubiláló MAMIK

18 daloscsapat, csaknem 200 nótás kedvû énekes vett részt a MAMIK dalkör jubileumi találkozóján. A VOKE Kodály Zoltán Mûvelõdési Ház csoportja már 10. alkalommal szervezte meg a programot.


Megtelt a Mûvelõdési Ház a jubileumi találkozón. A MAMIK dalkör már 10 éve építi és ápolja a barátságokat. „Nagyon jó, szoros barátságok alakultak ki, és ezt csak a Kodály Mûvház segítségével tudtuk létrehozni. Ezt a Terikétõl nagyon megkapjuk, köszönjük neki, úgyhogy nagyon boldog vagyok" - mondta Gál Ferencné a MAMIK dalkör vezetõje.

A találkozó egy rendezvénysorozat nyitánya. Idén országszerte Kodály Zoltán halálának 50. és születésének 135. évfordulójára emlékeznek. „Kodály Zoltán nevét vette fel intézményünk 1954-ben, a név kötelez is. Minõségi kultúraközvetítés zajlik az intézményben, ezt szeretnénk képviselni, és ez a nyitánya ennek a rendezvénynek. De természetesen szinte két havonta meg fogunk emlékezni Kodály Zoltánról" - hangsúlyozta Kámánné Szép Terézia a Kodály Zoltán Mûvelõdési Ház igazgatója.

A köszöntõk után a dalköröké lett a színpad, a mûvelõdési házban estig szólt a nótaszó.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-03-31 10:06:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül