Ma 2019. 8 24.
Bertalan, Aliz, Detre napja van.
Látogatók száma : 42596435    
Honlapkeszites

Megyei foci: Sáskák - immár a középmezõnyhöz teljes értékû tagjaként

Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE (7.) - Flexibil-Top Zalakomár ESE (14.) 1-0 (0-0)
Zala megyei I. osztályú labdarúgó-mérkõzés, 20. forduló. Kiskanizsa, 100 nézõ. Vezette: Bors (Stárics, Horváth B.). G.: Horváth Zs. (92. - öngól)
Sáska:
Munkácsi - Ganzer, Mulasics, Piecs, Horváth G., Pál M., Dolmányos, Csordás, Kálcsics F. (Emmer, 70.), Szabó I., Lukács I. Vezetõedzõ: Sneff Ferenc.

Aligha lehetett volna drámaibb forgatókönyvet írni a kiskanizsai futballmérkõzéshez, hiszen ahogy a találkozó elõtt Dervalics György, a Sáska technikai vezetõje fogalmazott: "Pokoli nehéz meccs lesz, õsszel is úgy mentünk a komáriakhoz, hogy pontjuk és rúgott góljuk sem volt, akkor mégis nyertek, most pedig hasonlóan kezdték a tavaszt..."


Erre tessék, csak nem akart az egész meccs során a gól hazai oldalon sem összejönni, mi több - már a ráadásban - a tavaly még kiskanizsai focista, Földesi Gábor - a zalakomáriaktól - egy az egyben vezethette a labdát a hazai kapura. Hibázott, míg a túloldalon Horváth Zsolt (no, nem az egykori Sáska-játékos...) pedig öngólt vétett a 92. percben, innentõl úgy gondoljuk, el lehet képzelni, milyen és mekkora lehetett a gólöröm a vendéglátóknál...

Szóval, összességében elmondható, valóban pokoli nehéz meccs lett, ami azonban ezúttal mégis három pontot termett...

 

Emlékeztetõ az elõzõ fordulóból:

Gyenesdiás Kinizsi SK (13.) - Kiskanizsai Sáskák (8.) 1-5 (1-2)
Zala megyei I. osztályú labdarúgó-mérkõzés, 19. forduló. Gyenesdiás, 150 nézõ. Vezette: Vizi (Vincze, Vörös D.) G.: Sipõcz (28.), illetve Kálcsics F. (32., 50.), Pál M. (34., 82.), Lukács I. (54.)
Kiskanizsa:
Munkácsi - Ganzer, Piecs, Csordás, Horváth G. (Póka, 81.), Pál M., Dolmányos, Kálcsics F. (Farkas M., 78.), Ötvös, Szabó I., Lukács I. Vezetõedzõ: Sneff Ferenc.

Ugyan a hazaiak szereztek vezetést, de a Kiskanizsa még az elsõ játékrészben fordított. Sneff Ferenc együttesében ezúttal két duplázó volt: Pál Martin a 18. fordulóbeli mesterhármasa után jegyzett két gólt, Kálcsics Ferenc szintén kétszer köszönt be, míg Lukács István mentette a rutinos labdarúgók becsületét, õ egyszer volt eredményes...

P.L.2017-03-27 12:12:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül