Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55319318    
Honlapkeszites

Sok napsütés várható a jövõ héten

Hûvösebben indul a hét, a leghidegebb órákban mínuszok is lehetnek, a maximumok 15 Celsius-fok körül alakulnak, de napsütéses, száraz idõ lesz a jellemzõ, a hét végére ismét 20 fok fölé emelkedik a hõmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.


Hétfõn túlnyomóan derült lesz az ég és csak kevés gomolyfelhõ zavarhatja a napsütést. Csapadék nem várható. A legalacsonyabb hõmérséklet általában mínusz 4 és plusz 1 fok között valószínû, de a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet. A legmagasabb hõmérséklet 13 és 15 fok között alakul.     

Kedd reggelre foltokban köd képzõdhet, de napközben derült idõre lehet számítani, csapadék nélkül. A minimumhõmérséklet általában mínusz 2 és plusz 3 fok között alakul. Napközben 17-21 fokig melegszik a levegõ.     

Szerdán kezdetben napos idõre lehet számítani. Késõ délutántól északkeleten, északon többfelé megnövekszik a felhõzet, és egy-egy zápor is elõfordulhat. Emellett sokfelé megélénkül, északon helyenként meg is erõsödik a szél. A leghidegebb órákban 0-5 fok lehet, a fagyzugokban várható gyenge fagy. A nappali maximumok 19 és 23 fok között alakulnak.     

Csütörtökön többfelé megerõsödik a szél, viszont napsütés várható, fõként keleten fordulhat elõ néhol záporesõ. A legalacsonyabb hõmérséklet 3 és 8, a legmagasabb hõmérséklet 15 és 20 fok között valószínû.     

Pénteken napos, száraz idõre lehet számítani, de még többfelé megélénkül, fõként északnyugaton helyenként meg is erõsödik a szél. A leghidegebb órákban 1-7 fok lehet. Napközben 16-21 fokig melegszik a levegõ, északkeleten hûvösebb lesz.     

Szombaton, április elsején napos idõre van kilátás, csapadék nem valószínû. A legalacsonyabb hõmérséklet 3 és 8, a legmagasabb hõmérséklet 18 és 23 fok között valószínû.     

Vasárnap fõként délen és nyugaton várható szórványosan esõ, zápor, néhol zivatar. A leghidegebb órákban 4-10 fok lehet. Napközben 18-23 fokig melegszik a levegõ - olvasható az elõrejelzésben.

MTI - Kanizsa2017-03-26 17:02:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül