Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55314860    
Honlapkeszites

Pert nyert a polgármester

Az elsõ fokon eljáró keszthelyi Városi Bíróság november 10-ei tárgyalásán bûncselekmény hiányában felmentette Marton István polgármestert a lapunk fõszerkesztõje által kezdeményezett rágalmazási perben. (Az ítélet nem jogerõs.)

Mint ismeretes a Kanizsa Újság Kft. ügyvezetõjének megválasztásakor a közgyûlésen azt mondta Marton István:
„Csak én úgy gondolom, hogy egy cégvezetõnek minden pillanatban elérhetõnek és teljes mértékig beszámíthatónak kell lenni, ami viszont nem biztos, hogy garantálható, ha valaki napi rendszerességgel leissza magát.”
Minderrõl a Zalai Hírlap így tudósított:
„... Az újság jelenlegi fõszerkesztõje meghallgatása kínos incidenssé fajult, miután Marton István polgármester nagy nyilvánosság elõtt olyan kijelentést tett, ami arra utalt, hogy a lap fõszerkesztõje minden nap leissza magát.”
Ugyanez a szuperhir.hu-n eképp került közlésre:
„A vita a teremben odáig fajult, hogy Marton István a lap fõszerkesztõjének életmódját, italozási szokásait kifogásolta.”
A fentiek ismeretében a tárgyaláson a polgármester és védõje, Dr. Málly Vera arra hivatkozott, hogy ez a mondat nem Dóró Jánosra vonatkozott, hanem általánosságban az ügyvezetõkre. Tanúvallomásukban ezt erõsítették meg Bárdosi Gábor, Bicsák Miklós, Horváth István és Polai József önkormányzati képviselõk is.
2009-11-11 11:18:48


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül